en pahalısı ve iyisi thermal grizzly kryonaout / extremeMerhabalar termal macun almak istiyorum ancak hangisi daha iyi soğutur fazla bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemci nedir?Merhabalar termal macun almak istiyorum ancak hangisi daha iyi soğutur fazla bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
MX6 yeterlidir 4gr hali daha uyguna geliyor onu alabilirsin. Krynout'un 1 gr mx6 nın 4 gr ile aynı para senin işlemci de çok fazla ısınan bi işlemci değil zaten.r5 5600
Laptop için de uygun mudur? MX 6 ile fiyat farkına değer mi?almisken adam akilli al ve suan bu macun kampanyada kacirma. https://www.hepsiburada.com/thermal...om_epey_pricecomp_purchase_listing&wt_pc=epey
Evet deger. MX-6 bu macunun yanina yaklasamaz.Laptop için de uygun mudur? MX 6 ile fiyat farkına değer mi?
eğerki ömürlük sürülecekse termal grizly alsın geçsin ben 8 ayda bir değişmeme rağmen 5.5 gramlık termal grizly aldımMX6 yeterlidir 4gr hali daha uyguna geliyor onu alabilirsin. Krynout'un 1 gr mx6 nın 4 gr ile aynı para senin işlemci de çok fazla ısınan bi işlemci değil zaten.
Peki bu PTM 7950 nasıl? çok öneriliyorEvet deger. MX-6 bu macunun yanina yaklasamaz.
Kullanmadim aldim ama henuz kullanma firsatim olmadi iyi diyorlar.Peki bu PTM 7950 nasıl? çok öneriliyor
İkiside hemen hemen aynı süre gider, mx4 olsa evet thermal grizzly daha uzun giderdi çünkü mx4 çok sıvı hemen ısıyı görünce 9-10 ayda uçuyor ama mx6 ile thermal aynı gidecektir.eğerki ömürlük sürülecekse termal grizly alsın geçsin ben 8 ayda bir değişmeme rağmen 5.5 gramlık termal grizly aldım