Neler Yeni

HANGİ TUS DERSHANESİNE KAYDOLMALIYIM?

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
5. Sınıf tıp fakültesi öğrencisiyim şimdiye kadar TUS a dair bir çalışma yapmadım. Bu seneye kadar da ortalamanın biraz üzerinde bir ders başarım var. Uzmanlık olarak pek yüksek bir hedefim yok ama şimdiki bilgimle TUS ta barajı bile geçeceğimi düşünmüyorum. Deneyimli birinden dershaneye kayıt olma konusunda yardım istiyorum.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,613
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
tustime ile tusdata en iyileri hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hüseyin
Tustime çok kötü bir dersane bence Tusem veya dataya kaydolabilirsin ama fiyatlari daha pahalıdır timea göre

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tustime çok kötü bir dersane bence Tusem veya dataya kaydolabilirsin ama fiyatlari daha pahalıdır timea göre
Hoca kaliteleri sizce nasıl bunların tusdata baya pahalı çünkü yüzyüze ders almayı düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoca kaliteleri sizce nasıl bunların tusdata baya pahalı çünkü yüzyüze ders almayı düşünmüyorum.
Ayrıca dersleri paket paket hocalardan alma konusunda ne dersiniz?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hüseyin

Ayrıca dersleri paket paket hocalardan alma konusunda ne dersiniz?
Bence şuan hoca hoca almak da gayet mantıklı pato Emrullah vs
Onlar çok soru yakalıyor ben öyle almadım ama alsam belki daha iyi olurdu

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence şuan hoca hoca almak da gayet mantıklı pato Emrullah vs
Onlar çok soru yakalıyor ben öyle almadım ama alsam belki daha iyi olurdu
Dershaneler ders çalışma konusunda rehberlik yapıyorlar mı? Dershane ile paket arasında kalma sebebim tamamen yanlış çalışmaktan korkmamdan ibaret.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Tıp akademisini temellerinden bazılarını al, pato dan Emrullah al, klinikleri datadan çalış en az 65

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Tıp akademisini temellerinden bazılarını al, pato dan Emrullah al, klinikleri datadan çalış en az 65
Atilla uslunun dediği gibi fizyo, pato, dahiliye, farma şeklinde gitmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Ayrıca paketlerde önereceğiniz hocalar var mı? Emrullah hocadan başka

Atilla uslunun dediği gibi fizyo, pato, dahiliye, farma şeklinde gitmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Ayrıca paketlerde önereceğiniz hocalar var mı? Emrullah hocadan başka
Ayrıca dediğim gibi dershanelerde rehberlik ediliyor mu? Bu yönden bir eksiklik yaşar mıyım?

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
hacı kusruma bakma konuyu dağıtır gibi oluyorum ama ben de yks öğrencisiyim.Gidişat öyle gösteriyor ki ya tıp okuyacağım ya mühendislik sen bölümünden memnun musun tecrübelerini biraz aktarabilirsen memnun olurum

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
hacı kusruma bakma konuyu dağıtır gibi oluyorum ama ben de yks öğrencisiyim.Gidişat öyle gösteriyor ki ya tıp okuyacağım ya mühendislik sen bölümünden memnun musun tecrübelerini biraz aktarabilirsen memnun olurum
Ne kusuru seve seve. Eğer doktorluk mesleğini seviyorsan şuan Türkiye'de iş garantisi olan tek bölüm sayılabilineceğini düşünürsek en iyi tercih olur senin için lakin sevmeyen biri olarak her sınav döneminde bırakmayı düşünüyorum. Tabi 5. Sınıfa kadar geldikten sonra da bu pek mümkün değil. Genelleme yapmak doğru olmaz ama eğer Matematikten zevk alan biriysen, matematik çözmeyi hobi olarak görüyorsan kesinlikle mühendislikten yana tercihlerin olmalı. Doktorluk mesleğini sevmek derken sadece statüsünden veya uzaktan hoş gelen özelliklerinden bahsetmiyorum tabi. Tıp konuları derya deniz, çoğunluğu ezber konular. tabii ki karşılaştığın vakalarda problem çözme yeteneğin çok önemli. Matematik yinede lazım anlayacağın. İnsanlarla ilişkin en az hastalıklar kadar mesleki başarını etkileyecektir. İnsanlarla iletişimde sorun yaşıyorsan bu da uzaklaşman için bir sebep sayılabilinir. Para açısından bakarsak Türkiye şartlarında hatrı sayılır miktarda paralar kazanabilirsin lakin 6 yıllık emeğinle kıyaslarsak kesinlikle bu bölümü yazmak için yetmez. Konuyu baya uzattım ve dağıttım farkındayım ama çok farklı yönleri olan, ömrünün gelecek, muhtemelen daha uzun kısmını belirleyecek önemli bir karar. Öğrenmek istedigin farklı bilgiler olursa bu konuyla ilgili seve seve cevaplarım. Özelden de yazabilirsinn

Aykut D.

80+ Gold
5. Sınıf tıp fakültesi öğrencisiyim şimdiye kadar TUS a dair bir çalışma yapmadım. Bu seneye kadar da ortalamanın biraz üzerinde bir ders başarım var. Uzmanlık olarak pek yüksek bir hedefim yok ama şimdiki bilgimle TUS ta barajı bile geçeceğimi düşünmüyorum. Deneyimli birinden dershaneye kayıt olma konusunda yardım istiyorum.
Abim tus data tercih etmişti memnundu .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,881
Üyeler
159,688
Son üye
pekka
Top Bottom