Hangi ülkede yaşamak isterdiniz?

Amerika olabilir gercekten oradaki yaşam ilgimi çekmiyor degil

Amerika'ya bakarak hayatın her alanında nasıl geri kaldığımızı teyit ettirebiliyoruz aynı zamanda. Özellikle 90'larda sıradan bir ABD'linin sahip olduklarıyla bir Türk vatandaşının sahip oldukları arasında çağ farkı var.
 
Amerika'ya bakarak hayatın her alanında nasıl geri kaldığımızı teyit ettirebiliyoruz aynı zamanda. Özellikle 90'larda sıradan bir ABD'linin sahip olduklarıyla bir Türk vatandaşının sahip oldukları arasında çağ farkı var.
Aynen öyle özellikle gençlerine özenmiyor degilim çok rahatlar bizim kadar gelecek kaygısı yaşamıyorlar.
 
Yüksek gelirli olarak Türkiye'de yaşamak isterdim. Bu halde ise Amerika'da yaşamak isterdim.
 
Amerika sarardı gibi
 
sıfırdan hayatım orada başlıyorsa kuzeyde yaşamak isterdim yoksa akdenizden çıkamayık olsa olsa italya olur orası da burdan daha mı güzel
 
İzlanda, Yeni Zelanda.
 
Şuan istediğiniz yere gidip yaşama imkanınız olsa nereyi seçerdiniz?
Ben isviçre.
biraz garip gelicek ama yunanistan diyebilirim .
özellikle girit olabilir veya kıyı iber şehirleri
neden derseniz farklı kültür olsun maksat ve açıkçası ege kıyılarımızın çok eksiği var bizden kaynaklı yoksa olmasa cennet gibi kıyılarımız var değerini gösterebilsek bir de.
ayrıca doğduğum yerlere de yakın
 
Azerbaycan.
Şuanda bizden iyi bir ülke bulunamaz.
Askeri ve Siyasi olarak kendi sözümüzü söylüyoruz. Petrolümüz var, iş imkanı fazlaca var tabii çalışmak isteyene, Polisimiz disiplinli.
Adliyemiz o kadar kötü değil, tecavüzçüler içeride çürüyor hatta dünyaları cehennem. Bu kadarı bile yeter.

Türkiyeye bakıyorum çocuk tecavüzçüleri elini kolunu sallayarak mahkemeden çıkıyor ananın babanın çocuğun haline ağlayan yok. Neyse çok konuştum.
Azerbaycan insallah ileride sag sol diye bolunmez cidden baya uzulurum insallah hep boyle kalir valla ulkede ne multeci var ne tarikat cemaatcilere hosgoru var ve ayriyeten buyuk cogunluk asiri turkcu milliyetci sadece ekonomi sikinti oda asya ulkeleriyle bir bizdede olan birsey birde aliyevin soyundan olanlara torpil var diye biliyorum rüşvet ile.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,510
Mesajlar
10,413,687
Üyeler
183,753
Son üye
Ahmetodjwh8rnebe
Geri
Top