Neler Yeni

Hangi Ülkeye Gitmeliyim?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,714
İsim
Oozdmrsm
hocam peki ingilizce bilen birinin almanca egitimini turkce almasi mi daha iyidir yoksa ingilizce mi
hangisiyle daha kolay ogrenilir?
Ben youtube da begi begi almanca diye bi kanaldan öğrenmiştim almancayı(pandemiye bu yüzden teşekkür ediyorum bana önemli bi katkıda bulundu)

Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Talha Açıkgöz
valla midasa ziraatten para atıp dolara çeviriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

herhangi bir hisse vs. almıyorum
Hisse alıp riske girmek istemiyorsan veya anlamıyorsan tamam ama sen yinede döviz alma ufak bir hesap yaparsak 2 yıl önce aldığın 1 milyonluk dolar şuan 2.276 milyon 1 milyonluk altın ise 2.500 milyon şuan aradaki fark az gibi ama bu iki yıl 5 yıla çıkınca aradaki fark 1 milyonun üzerine çıkıyor. Yani kısaca altın almanı öneririm en azından paranın değerini korursun ytd

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
kanadaya git ideal

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Bende diş hekimi olarak yurt dışına gitmeyi istedim ama maalesef diplomamız için denklik istiyorlar. Denklik için para ödüyorsun orada yaşamak için para ödüyorsun vs derken iyi miktar para gidiyor. O kadar param olsa zaten burada klinik açardım. Youtubeda yurtdisina giden diş hekimlerinin videoları var, süreci anlatıyorlar. Hangi ülkelere gidebilirsin hangileri denklik veriyor vs. önce ona bakman lazım. Daha sonra o ülkeler arasında tercih yapman lazım

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,082
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Bende diş hekimi olarak yurt dışına gitmeyi istedim ama maalesef diplomamız için denklik istiyorlar. Denklik için para ödüyorsun orada yaşamak için para ödüyorsun vs derken iyi miktar para gidiyor. O kadar param olsa zaten burada klinik açardım. Youtubeda yurtdisina giden diş hekimlerinin videoları var, süreci anlatıyorlar. Hangi ülkelere gidebilirsin hangileri denklik veriyor vs. önce ona bakman lazım. Daha sonra o ülkeler arasında tercih yapman lazım
siz dis hekimi misiniz su an

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
merhabalar. su an dis hekimligi okuyan biriyim. kendime 5 yillik bazi hedefler koydum. onumdeki 5 yil boyunca dolar yatirimi yapacagim (basladim) ve ek olarak kendimi gelistirmenin yaninda gitmek istedigim ulkenin dilini de ogrenecegim. (ingilizce cepte var zaten)

benim yapmak istedigim sey refahi yuksek bir avrupa ulkesine gidip orada disci olmak. gerek bir hastanede, gerek bir klinikte. olursa belki kendi klinigimi bile acabilirim bir sure sonra.

peki hangi ulkelere gidilebilir? hangi ulkeye gidersem dis hekimi olabilirim? ukraynada okuyan arkadasim ukraynanin pahali olmadigini ve ek olarak vize gerekmedigini soyledi. 3 ay konaklama suresince bir is elde ettigimde bu surenin uzadigini, konut alinca da oranin vatandasi olabilecegimi soyledi. bunlarin dogrulugu nedir?

simdiden tesekkur ederim.
Sovyet-Balkan ülkelerinde hayat pahalılığı çok olmaz. Tabi AB sınırları içindeyse. Ben dolar tutmanı tavsiye etmem bu arada bir mantığı yok onun. Altına at parayı. Mobil bankacılık üzerinden paran kadar altın alabiliyorsun 500 600 lira yazsan da kabul ediyor.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
İsimde yeterli oldugum surece beni orada ise alirlar mi? Sen nasıl gittin? Türklere bakışları nasıl?
ben burdaydim zaten ailemde burda. Isinde yeterli olman meslege bagli. Doktor falan isen ihtimal var ama mesela orenek veriyroum muhassabeci olarak gelmezsin. Vize almasi en zor ulkelerden biri finlandiya. Turklere bakis acisi yuzde elli elli, yarisi arap gibi bakiyor (araba teybi sagolsun) diger yarisi bizi taniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sovyet-Balkan ülkelerinde hayat pahalılığı çok olmaz. Tabi AB sınırları içindeyse. Ben dolar tutmanı tavsiye etmem bu arada bir mantığı yok onun. Altına at parayı. Mobil bankacılık üzerinden paran kadar altın alabiliyorsun 500 600 lira yazsan da kabul ediyor.
finlandiyada eski sovyet ulkesiydi fakat burada hayat pahalili var avrupada en ucuz ulkeler almanya belcika hollanda uclusu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,574
Üyeler
166,568
Son üye
M.B.M
Top Bottom