aldım reis tunçmatik olanı aldım. servisle falan konuştum en kalitelisi ve ekonomiği oydu. 2. yıl sonunda batarya değişimi için de kendi servislerine yolluyormuşsun rakiplerine kıyasla fiyatı iyi tutuyorlar. pc de 15-20 dk götürüyor oyun oynarken oyun oynamazken test etmedim ama ekran kartı kullanılmadığı işçin 1 saaat gibi gider diye tahmin ediyorumAldın mı dostum ?
2000VA değil mi hocam? Hangi siteden aldın bir de mail mi attın adamlara benim sistem bu kadar güç çekiyor şu işimi görür mü gibisinden? Hayırlı olsun, 15-20dk çok iyi bence bir de herhangi bir ısınma veya fan sorunu yaşaıdn mı?aldım reis tunçmatik olanı aldım. servisle falan konuştum en kalitelisi ve ekonomiği oydu. 2. yıl sonunda batarya değişimi için de kendi servislerine yolluyormuşsun rakiplerine kıyasla fiyatı iyi tutuyorlar. pc de 15-20 dk götürüyor oyun oynarken oyun oynamazken test etmedim ama ekran kartı kullanılmadığı işçin 1 saaat gibi gider diye tahmin ediyorum
benim pc 750w 50-100 2 monitör var. onun hesaplaması vardı 2000va bi tık fazlaydı ama garanti olsun diye öyle aldım. içinde 2 fan falan var ısınma falan olmuyıor bende dha önce fps 1500va vardı oda sıkıntılı değil di ama arada tık tık ses geliyordu bunda öyle bişey olmadı. ben direk firmayla telefonda görüştüm kendim de şirket olduğum için onlardan sipariş vererek aldım. herhangi bir sisteden almadın yani2000VA değil mi hocam? Hangi siteden aldın bir de mail mi attın adamlara benim sistem bu kadar güç çekiyor şu işimi görür mü gibisinden? Hayırlı olsun, 15-20dk çok iyi bence bir de herhangi bir ısınma veya fan sorunu yaşaıdn mı?
Anladım hocam, sitelerinde teklif al diye bir kısım var ben de oraya yazacağım. Bireysel kullanıcıya da satıyorlardır diye düşünüyorum.benim pc 750w 50-100 2 monitör var. onun hesaplaması vardı 2000va bi tık fazlaydı ama garanti olsun diye öyle aldım. içinde 2 fan falan var ısınma falan olmuyıor bende dha önce fps 1500va vardı oda sıkıntılı değil di ama arada tık tık ses geliyordu bunda öyle bişey olmadı. ben direk firmayla telefonda görüştüm kendim de şirket olduğum için onlardan sipariş vererek aldım. herhangi bir sisteden almadın yani