🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
PEŞİN FİYATINA PNY 5070 Tİ OLABİLİR

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
MSI a750bn PSU
Kioixa experia plus G3 1tb SSD
Asus prime a620m-f veya b650 bir anakart
R5 7500f işlemci

1k bandında kablolu kablosuz mouse f/p model hocam teşekkürler

Koltuklarda keşke bir el atılsa çok şişirme duruyor şuan bir donanım özel indirim taksit gelse fena olmaz

Gerçekten almaya değer özelleştirme yelpazesi çok geniş bir hazır sistem istiyorum bende.

Özelleştirmeler ya fahiş fiyat ya çok az seçenek yada saçma sapan oluyor. Eminim birçok montajla uğraşmak istemeyen vardır benim gibi acemi olduğum için 6-7 saat sürüyor en az 1 kere tecrübe ettim.

Ryzen 9 9700x 5060ti 16 gb 64 ram güzel bi kombinasyon olabilir ( İşlemci ve ram ihtiyacı olanlara özel )

insta dm den yazmıştım çoğu kişi monitör indirimini yakalayamadı aynısı yada ona yakın fiyat beklemedeyiz...(İPS MONİTÖR)

MSI P13 360mm sıvı soğutucu alabiliyor muyuz

Ryzen 9700x ya da 7800x3d - Exvega, xdrive vb markaların üst seviye koltukları

Asus proart monitör. Özellikle 279crv 27inc modeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,333
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri