🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

7500f islemci, ddr5 cl düşük ram, b650 mr anakart falan

Nextstar YE-85IDWG11 85''
Her bir şeye indirim geldi de şu 85 ekrana gelmedi yahu. Bi güzellik bekleriz

Logitech g pro x 2 lightspeed wireless KULAKLIK. İnstadan deli gibi yazdım ama görmedin muhtemelen abi

Hikayelerde de söyledim sana Abdullah beyaz steelseries nova pro wireless ve lianli ürünlerinde güzel indirimler bekliyoruz

Game Garaj üst seviye 9955hx3d model laptoplarında güzel bi indirim yaparsa bir kaç arkadaş almaya niyetimiz var

Gigabyte marka başta olmak üzere rtx 5070, f/p olduğunu düşündüğüm ryzen 5 9600x, marka model farketmeksizin 2x16 gb ram (hele ki rgb li olursa çok iyi), 2K monitör indirimi yakalarsak çok iyi olur

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Iphone 17 ve 16 herhangi modelleri. Shoei motorsiklet kasklarında indirim istiyoruz başkanım 😊

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Aoc Q27G4ZR
Mchose X9
Mchose L7 ultra

Hangi marka olduğunun önemi yok ama blue switch olmayan biraz daha sessiz ve uzun ömürlü bi mekanik klavye istiyorum 1000 tl civarlarına

oyuncu koltugu, calisma masasi ,monitor ,tuslu calgilar ,yayli calgilar keman ve elektronik klavye ozetle isteklerim bu kadar abdullah hocam

TCL MiniLED TV 75C6K 75C7K 65C7K 65C7K modelleri tekrar gelir mi?

Bunlar bir kaç gün önce indirime girmişti. Yüzde 25 yüzde 26 falan? Kaçırmışsınız fırsatı.

Siz dilek hakkınızı kaybettiniz.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    45.5 KB · Hit: 15
  • 2.webp
    2.webp
    42.4 KB · Hit: 14
  • 3.webp
    3.webp
    47.5 KB · Hit: 10
  • 4.webp