İsteği düzenledim benNoel babaya istek listesi yazma konusu olmuşBir mikrofon çok iyi olurdu be duocast quadcast veya ses kalitesi güzel olan başka bir şey seiren mini vs fark etmez
Iphone 17 ve 16 herhangi modelleri. Shoei motorsiklet kasklarında indirim istiyoruz başkanımDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez
ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Aoc Q27G4ZRDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Hangi marka olduğunun önemi yok ama blue switch olmayan biraz daha sessiz ve uzun ömürlü bi mekanik klavye istiyorum 1000 tl civarlarınaDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
TCL MiniLED TV 75C6K 75C7K 65C7K 65C7K modelleri tekrar gelir mi?