🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Bunlar bir kaç gün önce indirime girmişti. Yüzde 25 yüzde 26 falan? Kaçırmışsınız fırsatı.

Siz dilek hakkınızı kaybettiniz.
Aksine ben yakaladım ama etrafımda benzer TV isteyen ve o fırsatı kaçıran eş dost var. Onlar için sordum.

Samsung jet75 yada jet85 de bir indirim olursa tadindan yenmez hatun dikey supurge istiyor :)

Ben aksesuar bölümünden indirim istiyorum. Marka model değil direk kategori olarak kimle nasıl anlaşılabiliyorsanız ilgileniyorum.

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Abi güzel 15k bandında bir telefon iyi olur.
Honor 400, Samsung A36

Wifi adaptör isteyen arkadaşlar vardı. Bir kere daha gelirse süper olur. Hatta bu ürün ara ara da paylaşılabilir. Talep olur diye düşünüyorum.
Ha bu arada bunun için short video çekmiştin. Bu videoyu da story ile beraber eklersen çok iyi olur.

Son düzenleme:
Vatanda bilgisayar parçalarında yüzde 20 indirim yapılmıştı. Ekran kartları dahil. Ona benzer bir indirim gerek. Ama bindirim + indirim değil. Mevcut fiyatlardan indirim.

İncehesap gaming gecesinde Colorful 5070 ti iGame ultra OC 37.500 TL - 38.000 TL bandına satılmıştı. Yine bu fiyatlara veya bu fiyatların altına getirmeleri gerekmekte. Demek ki bu fiyatlara satılıp kar elde edebiliyorlarsa, şu an fahiş fiyatlara tüketiciyi mağdur ediyorlar diye yorumluyorum. Bu durum örnektir. Diğer herhangi bir ürün için de benzer durumlar gerçekleşmelidir.

Amazon, Hepsiburada ürünleri daha uygun fiyatlara satmalı. Yüksek fiyat koyup peşin fiyatına 6-9-10 taksit yapmak vade farkı koyup taksit yaptırmaktan farklı değil.

Sinerji +69 TL kargo gönderim ücretinden vazgeçsin.

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
9800x3D, 5070 ti, X870, 2TB ssd (dram'lı), 16×2 ram 6000 ve üzeri. Marka önemli değil kaliteli olsun yeter.

Abi 9060 xt 16 gb indirimi gelmesi lazım 17 k olduğu gün alamadım of bidaha gelmicek galiba

Geri