🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Corsair HS80 Max lütfen. Bu kulaklık çoğu oyuncunun ihtiyacını karşılayacak bir ürün sabit 2 bin düştüğünde çok iyi satar. Şu an neredeyse 8 bin olmuş ve F/P oluşunu etkiliyor. Ben de yedek alacağım yaptırabilirseniz.

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Reis adam akıllı bi wirelles kulaklığa güzel bi indirim çektirinde herkes alsın ya

keenetic modemlerde bi indirim süper oldu. hiç modem görmedim indirimde
Bende onu yazacaktım sonra ana kart yazdım. Yeni serisi yakın zamanda çıktığı için gelmeyeceğini düşündüğümden 2 gün önce sipariş vermiştim.

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin

Gainward RTX 5070 TI Phantom veya herhangi bir 5070 ti modeline min. %10 indirim

WHITE 5070 TI İNDİRİM TALEP EDİYORUZ....TEŞEKKÜRLER

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,923
Üyeler
184,702
Son üye
matiwra
Geri