🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Hoover HDP 4149AMBC/1-S 1400 Devir 14 kg / 9 kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi
Bu üründe indirim olsa ne güzel olur.

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
4k oled 27 inç monitör samsung g8 g81sf ya da başka model de güzel olur taksitli indirimli

Pedere bahane lazım hocam. Samsung A26 5g, A17 5g veya bunlara rakip yazılımı güzel ve fiyatı uygun bir telefona indirim gelsin de peder GM 8'i bıraksın ben de kendi telefonumu ona vereyim. Bizim evde 2 kişiden hayır duası garantidir hocam.

Genel olarak sistem bekleyen orta düşük bütçede ki insanların ortak sesi olarak konuşuyorum. Mümkünse
20-25 bin arası r5 yada i5 5060 sistem
25-30 bin arası r5 yada i5 9060xt 16gb sistem
Ben ayrıca 30- 35 civarına 4060 laptop bekliyorum.
Bu fiyatlar piyasanın son dönemde gördüğü fiyatlar şuan yüksek piyasa etkisiyle abartılı gelebilir ama yakın dönemde görülmüş fiyatlar.

Biostar B650MP-E Pro ve bunun dışında ddr5 ram'lere gelen zam sonrası uygun fiyatlı ram ihtiyacımız var bu yüzden marka model belirtmeksizin ram'lerde indirim yaptırmanız çok faydalı olur bize. (illa marka model isterseniz corsair venagence rgb modeli olabilir.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,982
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri