bu monitöre şöyle güzel bi indirim osla tadından yenemz. Kendi siteisnde 12 düz 10 olsa on numara olur.Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez
ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Yıllar önce 5600gli sistemi sizin sayenizde çok çok uygun bir fiyata almıştım. Apu sistemler ne durumda bilmiyorum ama benzer sistem tekrar gelirse almak isterim.Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
Laptop için Crucial 16gb SODIMM3200 Ram bekliyorum reis . Malumun fiyatlar çok arttı . Olmazsa 8likte olur hiç önemli değilDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.