Neler Yeni

Hangi Venom'u Tercih Edersiniz? [Anket]

Hangi Venom?

• Topher Grace/Örümcek Adam 3

Oylar: 5 18.5%
  • Tom Hardy/Venom:Zehirli Öfke

Oylar: 22 81.5%

• Oy kullanan toplam üye
    27
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Hangi Venom?
Örümcek Adam 3/ Topher Grace
Venom:Zehirli Öfke/Tom Hardy

Açıkçası Tom Hardy'nin venomunun fazla geyik bir karakter olduğunu düşünüyorum. Yemek yapmalar vesaire ayrıca zeka olarakta zeki bir venom değildi. Fakat Topher Grace'in venomu bağlandığı kişiyi hem kendi amacına çekiyor,Hem de manipüle yeteneği çok üst düzey. Çizgi romanlarda kaslı venomlar gördüğümüz için sırf tutarlı diye tom hardynin venomunu seçemiyorum maalesef.Raimi Venom çok daha iyi benim için.
Düşünceleriniz?

Spider-Man-3-Venom-how-compares-to-Hardy-Venom.jpg

1632420551843.png

VorleN

80+ Silver
Hangi Venom?

Açıkçası Tom Hardy'nin venomunun fazla geyik bir karakter olduğunu düşünüyorum. Yemek yapmalar vesaire ayrıca zeka olarakta zeki bir venom değildi. Fakat Topher Grace'in venomu bağlandığı kişiyi hem kendi amacına çekiyor,Hem de manipüle yeteneği çok üst düzey. Çizgi romanlarda kaslı venomlar gördüğümüz için sırf tutarlı diye tom hardynin venomunu seçemiyorum maalesef.Raimi Venom çok daha iyi benim için.
Düşünceleriniz?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Venom'un kötü karakter olmasını isterim ama kendi filmdeki hali çok cool.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Tabi ki kendi filmindeki venom

Rvnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏
Venom filmindeki hali daha iyi.

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Hangi Venom?

Düşünceleriniz?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
hocam anlıyorum fakat durum biraz da senaryo ila alakalı karakter sempatik gösterilmeye çalışıldığı için nerdeyse hiç bir şey görmedik klasik sony işte yine eline yüzüne bulaştırdı sırf filim 13 yaş sınırında olsun cebe para dolsun diye yapıyor disney venom haklarını alsa harika filimler izleye bilirdik konu tamamen sony yetkililerin suçu sinemada izlerken böyle bir karakterin bu denli çöpe gidişi saçma geliyor ki yeni filminde de bu durumu carnage karakterinde de görücez gibiyiz aynı filmin çakması gibi olacak bence neyse gelelim topher grace iyi oynadı fakat filime sony baskısı yüzünden konulduğu için filim ne kadar güzel olursa olsun topher venomu tamamen gereksizdi ki o yüzden üçlemenin en kötü filmi olarak gözüküyor Sam Raimi bile çok itraz etmiş duruma ama ne çare bence iki venom tam anlamıyla venom ismini hak etmiyor çünkü sony venom filmi çektiği sürece o filimden pek bir beklentiye girmeyin derim sony bence 3 filmi iyi yaptı onlarında olayları yönetmen kadrosuydu 1/ spiderman , 2/spiderman 2 , 3/ spiderman into the spider verse bu filim işlerinde yönetmen çok önemli örnek dc filimlerinde görülüyor gidip zack snyder'in çektiği dc filimleri ile christopher nolan'nın çektiği dc filimlerine bir bakın derim

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,174
İsim
Diyarhan
Örümcek adam 3 venomu bize otoriteyi hissettiriyordu. Şimdiki venom ben 10 da ki saat gibi istediği zaman kullanabiliyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,623
İsim
Mert Can Ergün
Tom Hardy

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam anlıyorum fakat durum biraz da senaryo ila alakalı karakter sempatik gösterilmeye çalışıldığı için nerdeyse hiç bir şey görmedik klasik sony işte yine eline yüzüne bulaştırdı sırf filim 13 yaş sınırında olsun cebe para dolsun diye yapıyor disney venom haklarını alsa harika filimler izleye bilirdik konu tamamen sony yetkililerin suçu sinemada izlerken böyle bir karakterin bu denli çöpe gidişi saçma geliyor ki yeni filminde de bu durumu carnage karakterinde de görücez gibiyiz aynı filmin çakması gibi olacak bence neyse gelelim topher grace iyi oynadı fakat filime sony baskısı yüzünden konulduğu için filim ne kadar güzel olursa olsun topher venomu tamamen gereksizdi ki o yüzden üçlemenin en kötü filmi olarak gözüküyor Sam Raimi bile çok itraz etmiş duruma ama ne çare bence iki venom tam anlamıyla venom ismini hak etmiyor çünkü sony venom filmi çektiği sürece o filimden pek bir beklentiye girmeyin derim sony bence 3 filmi iyi yaptı onlarında olayları yönetmen kadrosuydu 1/ spiderman , 2/spiderman 2 , 3/ spiderman into the spider verse bu filim işlerinde yönetmen çok önemli örnek dc filimlerinde görülüyor gidip zack snyder'in çektiği dc filimleri ile christopher nolan'nın çektiği dc filimlerine bir bakın derim
Spiderman 3 ne kadar kötü bir filmde olsa,Hikayesi kötü işlenmiş ve filme sırf villain eksikliği yüzünden konuşmuşta olsa tam anlamıyla venom gibi hissettirdi. Flit marko ile olan sahnesi ne kadar zeki ve otoriter bir venom olduğunu bize gösterdi. Tom hardy'nin venomu oyuncak gibi ve düşük yaş kitleye de hitap edebilsin diye b*ku çıkarılmış bir venom. Çizgi romanlarda ki venomlar ile tek benzer yanı vücudu. Sony'nin bence yaptığı tek iyi film spiderman 2 idi gerçi bir de fena değildi. Fakat Spiderman 3'te ki venom buna rağmen gerçekten işini iyi yaptı. Karakterin hikayesini çok az işlediler fakat en azından Eddie'nin peter'dan neden nefret ettiğini ve eddie'nin neden ve nasıl intikam almak istediğini bize gösterdiler ki bu bile benim için yeterliydi. Tom hardy gibi iyi bir aktörün o rolü oynaması benim gözümde o karakteri güzel canlandırdığı anlamına gelmiyor. Tom'la venom'un bu kadar sıkı fıkı olması vesaire bana gerçekten çok saçma geliyor. Bizim bildiğimiz venom birinin vücuduna girerse tıpkı carnage gibi o vücudu ele geçirir. Vücudunda kalmak için izin istemez kimseden. Kişiyi çıkarları için kullanır gidipte yemek vs yapmaz. Bu şekilde tek bir simbiyot var benim bildiğim o da Toxin karakterinin özel simbiyotu. Dediğim gibi Venom zehirli öfke en azından 1. filmi sadece gişe yapsın diye yapımış bir film.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Hangi Venom?

Düşünceleriniz?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
kendi filmdeki venommmmmmmm

Top Bottom