Neler Yeni

Hangi vesayı almalı?

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Asaf Fiso
Bütçe
5000
Arkadaşlar elimde 32 inç ve 24 inç monitör var , ikisi de vesa destekliyor . Sizce bunlar için ayrı vesa mı almalıyım yoksa ikisi beraber mi almalıyım? Ben ikili modeller baktım ve benim bildiğim kadarıyla "north bayou" markası en önde gelen markalardan ama fiyat da ona göre. Baktığım diğer marka ise "huanou" , eğer ikili alırsam sizce hangisini almalıyım?

arada bin lira fark var o yüzden marka farkı düşündürüyor , özellik olarak bi farkları yok diye biliyorum. Eğer bana önerebileceğiniz başka bir vesa modeli var ise tavsiyelere açığım. Yardımcı olan herkese teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet
North Bayou markasının uzun süredir kullanıyorum güzel ürün. 27 inç destekleyen kollarından almıştım ben zamanında 9 kg ya kadar taşıyor LG 31,5 inç monitörünü de takmıştım taşıyordu sorunsuz sen genede monitörün ağırlığına bakman daha iyi olur 4500 lira biraz fazla geldi fiyat olarak bana da beyaz olan bu model bı tık daha ucuz

32 inç olan monitörün modeli neydi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumdan bir arkadaş bu ürünü de tavsiye etmiş bakabilirsin

Son düzenleme:

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Asaf Fiso
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
North Bayou markasının uzun süredir kullanıyorum güzel ürün. 27 inç destekleyen kollarından almıştım ben zamanında 9 kg ya kadar taşıyor LG 31,5 inç monitörünü de takmıştım taşıyordu sorunsuz sen genede monitörün ağırlığına bakman daha iyi olur 4500 lira biraz fazla geldi fiyat olarak bana da beyaz olan bu model bı tık daha ucuz

32 inç olan monitörün modeli neydi ?

Forumdan bir arkadaş bu ürünü de tavsiye etmiş bakabilirsin
ilk attığın vesayı çok uygun fiyata sıfırını buldum , şuan o en mantıklı gibi. İkinci attığın vesa gibi diğer markalara da bakayım dedim çünkü ciddi fiyat farkı var ama sonrasında vesa hakkında izlediğim bir videoda en ufak harekette sallanma , ağırlıktan dolayı eğilme vb durumlar yaşanabiliyormuş bu yüzden kaliteli marka almak daha garanti gibi gözüküyor.

ana monitörüm

ikinci monitörüm

ikisi de vesa uyumlu

bu arada vesa hakkındaki en büyük şüphem paylaştığım videoda bahsedilen ilk sorun gibi kendimden yeterince uzaklaştıramayacak olmam ve masayı duvardan uzaklaştırmanın gerektirecek olması. Tabii ki bu daha kesin değil vesayı kurmadan bilemem ama yine de şüphe uyandırıyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet
Bu siteyi baz alma modeli göstermek için atıyorum yoksa bu siteyi bilmem
Bende bu modeli var 2 tane 32 inç takmayacağın biri 24 olduğu için kol boylarından sıkıntı yaşamazsın 27 inç destekleyen modeller de monitörünü rahat taşır 4,8 kg senin monitörün kapasite tek bir kol icin 9 kg . Boşuna fazla para verme bence. Duvar mesafesi için de masayı delmeyeceksen zaten 3-4 cm boşluk bırakman lazım montaj için. masada 10 cm bile kayıp olmaz diye düşünüyorum. fırsatım olmadı ölçmeye ama fırsatım olursa ölçüp atarım

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Asaf Fiso
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu siteyi baz alma modeli göstermek için atıyorum yoksa bu siteyi bilmem
Bende bu modeli var 2 tane 32 inç takmayacağın biri 24 olduğu için kol boylarından sıkıntı yaşamazsın 27 inç destekleyen modeller de monitörünü rahat taşır 4,8 kg senin monitörün kapasite tek bir kol icin 9 kg . Boşuna fazla para verme bence. Duvar mesafesi için de masayı delmeyeceksen zaten 3-4 cm boşluk bırakman lazım montaj için. masada 10 cm bile kayıp olmaz diye düşünüyorum. fırsatım olmadı ölçmeye ama fırsatım olursa ölçüp atarım
Benim bulduğum g32 nin fiyatı bu attığın modelle aynı (attığın ürünün dip fiyatı kendi sitesindeki). Senin bahsettiğin şekilde 32yi 27liğe zorlamaktansa direkt 32lik almak daha mantıklı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,984
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom