Öneri Hangi virüs programı kullanılmalı?

Nightless

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,600
Gece PC formatladım kendi sitesinden temin edip işletim sistemini. Gün içerisinde Steam tarafına girmekte sıkıntı yaşadım ağ üzerinde çok fazla deneme oldu gibisinden. Yaşadığım bu olaya anlam veremedim. Sonrasında Gmail tarafında bile kodları ben göndermeme rağmen farklı illeri belirtiyordu. Bu bağlamda içimde şüphe oluştu. Bir kaç hesaptaki şifreleri değiştirdim kullanmış olduğum.

Yıllarca virüs programı kullanmadım ama şuan kullansam iyi olacak gibi ve hangisini kullanmamı önerirsiniz?

Malwarebytes ve Kaspersky tercih ederim ben.

Gece PC formatladım kendi sitesinden temin edip işletim sistemini. Gün içerisinde Steam tarafına girmekte sıkıntı yaşadım ağ üzerinde çok fazla deneme oldu gibisinden. Yaşadığım bu olaya anlam veremedim. Sonrasında Gmail tarafında bile kodları ben göndermeme rağmen farklı illeri belirtiyordu. Bu bağlamda içimde şüphe oluştu. Bir kaç hesaptaki şifreleri değiştirdim kullanmış olduğum.

Yıllarca virüs programı kullanmadım ama şuan kullansam iyi olacak gibi ve hangisini kullanmamı önerirsiniz?
Hem mobil de hem pc de kaspersky kullanıyorum.

Kaspersky kullanabilirsiniz.

Kaspersky iyidir.

Bence hiç bir antivirüse gerek yok, virüssüz şey indirdiğime emin olduktan sonra zaten rahatlıkla antivirüssüz yaşıyorum.

(2 gb ram olduğundan pek sevmiyorum :kekw:)

Kaspersky ya da ESET kullanabilirsiniz antivirüs olarak, antimalware olarak da Malwarebytes öneririm.

Malwarebytes ve Kaspersky.

Malwarebytes ve Kaspersky tercih ederim ben.

Hem mobil de hem pc de kaspersky kullanıyorum.

Kaspersky kullanabilirsiniz.

Kaspersky iyidir.

Bence hiç bir antivirüse gerek yok, virüssüz şey indirdiğime emin olduktan sonra zaten rahatlıkla antivirüssüz yaşıyorum.

(2 gb ram olduğundan pek sevmiyorum :kekw:)

Hepinize teşekkürler ortak öneri oy çokluğu ile Kaspersky seçilmiştir. İlginize teşekkürler ederim iyi forumlar.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Ekler

• Screenshot_20210608-235157_Opera.jpg
    Screenshot_20210608-235157_Opera.jpg
    66.8 KB · Hit: 52
Geri