MercedesW210
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
825 Tl ye kadar param var 35 cl 50cl e kadar yetiyor bazılarına fakat hangisini alıcam bilemiyorum red label mı black label mı...Sizin öneriniz ne olurdu?
aga sende alkol gurmesi çıktın yahuBallantines önerebilirim, olmadı Jack. Ben daha çok alkol değil viskinin tadını almayı seviyorum. Tabii soruna gelirsek, Red.
Red e iyo bakmıyorlar kolonya gibi diyorlar chivas 12 mi red label mı?Ballantines önerebilirim, olmadı Jack. Ben daha çok alkol değil viskinin tadını almayı seviyorum. Tabii soruna gelirsek, Red.
825 liraya viski alacağına bizden 400 liraya tiner al hem kafayı bulursun hemde 425 liran cebinde kalır üstad825 Tl ye kadar param var 35 cl 50cl e kadar yetiyor bazılarına fakat hangisini alıcam bilemiyorum red label mı black label mı...Sizin öneriniz ne olurdu?
İkisideKarıştıracak mısın sek mi içeceksin?
Uygun fiyatlı viski al geç o zaman. Long John 50 lik çok rahat 500 e bulunur.İkiside
Chivas extra var evdeUygun fiyatlı viski al geç o zaman. Long John 50 lik çok rahat 500 e bulunur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
35cl Chivas Extra 825tl hatta daha ucuz oluyor.
Ama yeni çıkanChivas extra var evde
Evet o yeni çıkan siyah etiketli ürünü diyorum. Normal chivas kötü geliyor bana o daha yii.Chivas extra var evde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama yeni çıkan
Evet o yeni çıkan siyah etiketli ürünü diyorum. Normal chivas kötü geliyor bana o daha yii.
Red Label,Ballantines 10 Yıllık,Jack Daniels önerir misiniz? En merak ettiğim Red Label.Sek içiceksen black label başlangıç için iyi bir viski karıştırçaksan en ucuzunu al geç