Neler Yeni

Hangi windows yüklemeliyim ? Acil yardım pls

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Hazır sisteme windows 11 pro yüklemişler fakat ben de windows 11 home key var.
Daha önce flash'a windows 11 yüklemiştim. Windows 11 pro'yu silip windows 11 home nasıl yüklerim ? silmeden de yüklenebilir ?
Windows 11 pro kullanacaksam da , hangi windows 11 pro key almalıyım ?
Windows 11 pro açıkken yeni key taktığımda tamamen farklı bir işletim sistemi mi olacak ? Bilgilerim çalınsın ya da izlenmek istemiyorum.
Temiz kurulumu nasıl yapabilirim ?

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ferhat Bilgi
Daha önce flash'a windows 11 yüklemiştim. Windows 11 pro'yu silip windows 11 home nasıl yüklerim ? silmeden de yüklenebilir ?
Aynı kodu proya yazsan çalışmaz mı ki denedin mi bunj

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Çiko
Windows 11 pro açıkken yeni key taktığımda tamamen farklı bir işletim sistemi mi olacak ? Bilgilerim çalınsın ya da izlenmek istemiyorum.
sistem geldimi memnunmusun hocam denedinmi bişeyler

• Beğen

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
keyi girin büyük ihtimal sistem size geçerli keyin versiyonuna dönmek için soru soracak

Kaan.m11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kaan Mert
OEM Lisans alırsan zaten ayarlardan ürün etkinleştirme yaparak temiz kuruluma gerek kalmaz ve OEM lisans girdiğinde Lisans anakartına gömülü oluyor, yani pc ye format attıktan sonra lisansın silinmiyor. bilgin olsun

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı kodu proya yazsan çalışmaz mı ki denedin mi bunj
anahtar aktifleştir dedim windows 11 home fakat olmadı , ya windows 11 pro key almalıyım ya da windows 11 home yüklemeliyim.
Flasha yüklemiştim zamanında , sizce temiz kurulum windows 11 pro varken yapılyor mu yoksa tamamen silmeli miyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

OEM Lisans alırsan zaten ayarlardan ürün etkinleştirme yaparak temiz kuruluma gerek kalmaz ve OEM lisans girdiğinde Lisans anakartına gömülü oluyor, yani pc ye format attıktan sonra lisansın silinmiyor. bilgin olsun
300 lira az para değil ya , ayrıca anakart değiştirirsem çöp olmuyor mu lisans ?
Windows 11 pro gereksiz uygulamalar varmış ve daha çok iş odaklıymış. Yine de alınır mı ?
Youtube'a içerik üretme hedeflerim de var ve sağlam lisanstan alacağım alacaksam.
Son olarak şu an windows 11 pro yüklüyken anahtar alırsam sıfırdan kendime ait windows 11 pro mu olacak ?
Bilgilerim başkasına gitmez değil mi şu an windows 11 pro açık olduğu için ?

Kaan.m11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kaan Mert
Anakartınızı değiştirirseniz evet lisans çöp oluyor, gereksiz uygulamalar win11 genelinde çok fazla pro, home fark etmiyor :) eğer ilerde yeni sistem almam diyorsanız oem lisans alın, sistem formatlandığında bir daha dijital lisansa para vermekle uğraşmayın, ve evet bilgileriniz hiçkimseyle paylaşılmıyor bu genelde korsan lisansta oluyor

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartınızı değiştirirseniz evet lisans çöp oluyor, gereksiz uygulamalar win11 genelinde çok fazla pro, home fark etmiyor :) eğer ilerde yeni sistem almam diyorsanız oem lisans alın, sistem formatlandığında bir daha dijital lisansa para vermekle uğraşmayın, ve evet bilgileriniz hiçkimseyle paylaşılmıyor bu genelde korsan lisansta oluyor
Benim de endişem bu , şu an deneme sürümünde mi oluyorum ? Daha önce 1 kez windows yükledim usb ile ama o fredos idi.
Windows 11 pro key aldığım an , tamamen kendime ait olacak değil mi ? her şey sıfırlanacak mı ?
Korsan olup olmadığını nasıl anlarm ? orjinal almıyorum 200 liralık key
Retial , oem ve hiç bir şey olmayan var lisans olarak ? daha önce düz windows 11 home almıştım
https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-key-satin-al/ bu alınır mı yoksa oem mi diyorsunuz ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
Microsoft activation scrips ile etkinleştirebilirdin.
o nasıl oluyor bilmiyorum ?
pc'ye windows 11 pro yüklenmiş bu yüzden windows anahtarı istiyor ama ben de windows 11 home anahtarı var.
Eğer hali hazırdaki windows 11 pro açıkken sadece windows 11 pro key satın alıp çalıştırınca , sıfırdan flash ile yüklemediğim için bilgilerim vs gitmeyecekse o zaman alabilirim..

yardımcı olabilecek var mı acaba ? bilgisayara windows 11 pro yüklü , windows 11 home keyim var.
Windows 11 pro yüklü iken windows 11 pro key alsam bilgilerim sızdırılmaz değil mi ? yoksa sıfırdan mı yüklemeliyim ?
Windows 11 pro'yu silip windows 11 home yüklemek kolay mı ? flashta windows 11 home var

Son düzenleme:

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
@Kaan.m11

sistem geldimi memnunmusun hocam denedinmi bişeyler
Sistem geldi çok şükür fakat montajını yapmak ve monitörü takmak zulm gibi oldu.
Özellikle display port kablosuyla çok sorun yaşadım..
Defalarca kez denedim sürekli display port sinyal yok hatası verdi ya da sürekli 1 saniyede bir ekran yanıp söndü..
Daha test bile edemedim sistemi , windows u nasıl yapacam onu düşünüyorum..

Windows 11 pro oem key öneriyorsunuz , windows'u etkinleştirmeden gerekli testleri yapabilir miyim ?
ve yukarıda yazdığım gibi windows 11 pro yüklü iken anahtar ile aktifleştirince farklı windows mu olacak ? bilgilerim önceden yükleyen kişiye gitmez değil mi ? yoksa silip windows 11 home mu kurmalıyım ? windows 11 home hem anahtar var hem de usb de yüklü

slmgr -dli yazarak regatil falan diyor ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:

DogancanYr

80+ Bronze
o nasıl oluyor bilmiyorum ?
pc'ye windows 11 pro yüklenmiş bu yüzden windows anahtarı istiyor ama ben de windows 11 home anahtarı var.
Eğer hali hazırdaki windows 11 pro açıkken sadece windows 11 pro key satın alıp çalıştırınca , sıfırdan flash ile yüklemediğim için bilgilerim vs gitmeyecekse o zaman alabilirim..

yardımcı olabilecek var mı acaba ? bilgisayara windows 11 pro yüklü , windows 11 home keyim var.
Windows 11 pro yüklü iken windows 11 pro key alsam bilgilerim sızdırılmaz değil mi ? yoksa sıfırdan mı yüklemeliyim ?
Windows 11 pro'yu silip windows 11 home yüklemek kolay mı ? flashta windows 11 home var
İlk çıkan sitede anlatıyor zaten.

Top Bottom