Neler Yeni

Hangi windows yüklemeliyim ? Acil yardım pls

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Hazır sisteme windows 11 pro yüklemişler fakat ben de windows 11 home key var.
Daha önce flash'a windows 11 yüklemiştim. Windows 11 pro'yu silip windows 11 home nasıl yüklerim ? silmeden de yüklenebilir ?
Windows 11 pro kullanacaksam da , hangi windows 11 pro key almalıyım ?
Windows 11 pro açıkken yeni key taktığımda tamamen farklı bir işletim sistemi mi olacak ? Bilgilerim çalınsın ya da izlenmek istemiyorum.
Temiz kurulumu nasıl yapabilirim ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
Bir şey almana veya gitmesinde gerek yok Microsoft activation scrips yaz gir ilk siteye etkinleştirsin.
ona güvenemedim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows kadar kolay kuruluyor ve Orijinal ücretsiz işletim sistemi. Her dağıtımı ücretsiz.
Windows kullananlar için Linux Mint'e geçiş bir ilaçtır :D

+ antivirüse ihtiyaç yok. İnternette rahatça istediğin sitede sörf:D Virüs bulaşmaz ve kafasına göre işletim sisteminde hareket edemez.
Hazır sistemde windows 11 pro varken key alıp kullanmak daha mantıklı değil , linux nasıl kuracam şimdi..
Youtube'a içerik üreteceğim video vb. şeylerle uğraşacam , windows 11 pro daha iyi olmaz mı ?

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
bugra
o ne oluyor acaba ? windows 11 pro'dan farklı mı ?
hazır sistem windows kurulu geldiği için çekiniyorum , bilgilerim vs gider mi diye ?
sıfır sistem olsa kendim microfost sitesinden indirirdim sonra lisans alıp girerdim öyle yapmıştım önceden.
ama burada kurulu ve sadece key ile etkinleşiyor dediğiniz için tereddüt ediyorum

pro da yavaş olur mu
Sağlamlisansa da güvenmiyorsan bi bilgisayar parası da lisansa sayacaksın
😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yolcu arslan
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Hazır sisteme windows 11 pro yüklemişler fakat ben de windows 11 home key var.
Daha önce flash'a windows 11 yüklemiştim. Windows 11 pro'yu silip windows 11 home nasıl yüklerim ? silmeden de yüklenebilir ?
Windows 11 pro kullanacaksam da , hangi windows 11 pro key almalıyım ?
Windows 11 pro açıkken yeni key taktığımda tamamen farklı bir işletim sistemi mi olacak ? Bilgilerim çalınsın ya da izlenmek istemiyorum.
Temiz kurulumu nasıl yapabilirim ?
Ev intrnet ve oyun kullnıcısı isen Home/Ev kullanacaksın.
Eğer Bitlocker Aplocker şifreleme lazımsa şirketlere özgün uygulamalar o zaman Pro kullancaksın Ev sürümüe göre %5 daha ağırdır.
Oem anahtar alırsan benim gibi her sistem kurmadan otomatik etkileşir ömürlüktür.
Diğer anahtarı her seferinde girmek zorundasın. Oem Al. Benim 1 tanesi 2 yıllık diğeri 7 aylık oem anahtar hala duruyor.

Sana önerim şifreleme uygulaması lazım değilse Home sürüm kullan.Akıcı ve iyidir.

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
bugra
bu keylerde de oem ve retail var işte
Oem ekran kartına kazınıyor formatla gitmiyor
Retail microsoft hesabında kalıyor

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
Sağlamlisansa da güvenmiyorsan bi bilgisayar parası da lisansa sayacaksın
😂
daha önce sağlam lisanstan aldığım için oraya güveniyorum , diğerlerine özellikle ücretsiz ya da 15-20 lira olanlara güvenemiyorum..

bu keylerde de oem ve retail var işte
Oem ekran kartına kazınıyor formatla gitmiyor
Retail microsoft hesabında kalıyor
retail key alacam sağlam lisans sanırım karar verdim

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,481
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
ona güvenemedim ben

Hazır sistemde windows 11 pro varken key alıp kullanmak daha mantıklı değil , linux nasıl kuracam şimdi..
Youtube'a içerik üreteceğim video vb. şeylerle uğraşacam , windows 11 pro daha iyi olmaz mı ?
Program ve Oyun çeşitliliği tarafından Windows çok iyi yalan yok.

Ama Windows güvenli işletim sistemidir diye düşünme. Evet güncellemelerle açıkları kapatıyorlar her zaman.
Ama bu açıklarda bitmek bilmiyor ki kardeşim?

Lisans almak istiyorsan SağlamLisans sitesinden ucuza lisans alabilirsin. Kendim zamanında Win 8.1 pro Lisansı almıştım anında aktifleşmişti.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
Ev intrnet ve oyun kullnıcısı isen Home/Ev kullanacaksın.
Eğer Bitlocker Aplocker şifreleme lazımsa şirketlere özgün uygulamalar o zaman Pro kullancaksın Ev sürümüe göre %5 daha ağırdır.
Oem anahtar alırsan benim gibi her sistem kurmadan otomatik etkileşir ömürlüktür.
Diğer anahtarı her seferinde girmek zorundasın. Oem Al. Benim 1 tanesi 2 yıllık diğeri 7 aylık oem anahtar hala duruyor.

Sana önerim şifreleme uygulaması lazım değilse Home sürüm kullan.Akıcı ve iyidir.
Ben de bundan var , başka pc'de de kullanılabiliyorsa ya da sınırsız ise bunu da kullanabilirim. Şu an laptopta bu var.
Fakat hazır sistemde ise windows 11 pro kurulu , key alırsam pro kullanabilirim değil mi ? daha iyi olmaz mı ?
Ayrıca sıfırlamak vs temiz kurulum okudum ama nasıl oluyor bilmiyorum. Bir de bendeki key tek pc'de kullanılıyorsa açıkta kalırım..
Oem anakarta takılı , regital ise microsoft hesabı ile giriliyor daha iyi dğeil mi ?

Program ve Oyun çeşitliliği tarafından Windows çok iyi yalan yok.

Ama Windows güvenli işletim sistemidir diye düşünme. Evet güncellemelerle açıkları kapatıyorlar her zaman.
Ama bu açıklarda bitmek bilmiyor ki kardeşim?

Lisans almak istiyorsan SağlamLisans sitesinden ucuza lisans alabilirsin. Kendim zamanında Win 8.1 pro Lisansı almıştım anında aktifleşmişti.
valorant'a girmiyormuş zaten , o yüzden windows'a devam

Hazır sistemde windows 11 pro kurulu olduğu için ; Bu key'i almayı düşünüyorum. Oem anakart'a takılı ve 1 kez kullanılıyormuş..
Hazır sistemde kurulu olduğu için etkinleştirdikten sonra normal kullanabilecek miyim ? her şey bana ait olacak değil mi ?
ayrıca microsoft hesabını anahtarı etkinleştirmeden önce mi gireyim yoksa sonra mı ?

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,481
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ben de bundan var , başka pc'de de kullanılabiliyorsa ya da sınırsız ise bunu da kullanabilirim. Şu an laptopta bu var.
Fakat hazır sistemde ise windows 11 pro kurulu , key alırsam pro kullanabilirim değil mi ? daha iyi olmaz mı ?
Ayrıca sıfırlamak vs temiz kurulum okudum ama nasıl oluyor bilmiyorum. Bir de bendeki key tek pc'de kullanılıyorsa açıkta kalırım..
Oem anakarta takılı , regital ise microsoft hesabı ile giriliyor daha iyi dğeil mi ?

Home keyi alırsan ve sisteme girersen Windows home olarak değişecektir kullandığın sistem.

Uzun süre önce Win 10 için internetten çalıntı lisanslar arıyordum. Keyleri arka arkaya giriyordum işletim sistemi değişip değişip duruyordu restart atmadan.🤣🤣🤣 Ne günlerdi ama.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
Home keyi alırsan ve sisteme girersen Windows home olarak değişecektir kullandığın sistem.

Uzun süre önce Win 10 için internetten çalıntı lisanslar arıyordum. Keyleri arka arkaya giriyordum işletim sistemi değişip değişip duruyordu restart atmadan.🤣🤣🤣 Ne günlerdi ama.
Ben de zaten home key var ama denedim geçersiz diyor çünkü sistemde pro yüklü.
Belki de tek kullanımlıktır ya da başka pc'de yüklü olduğu için olmuyordur. Bendeki key bu :

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
bugra

Hazır sistemde windows 11 pro kurulu olduğu için ; Bu key'i almayı düşünüyorum. Oem anakart'a takılı ve 1 kez kullanılıyormuş..
Hazır sistemde kurulu olduğu için etkinleştirdikten sonra normal kullanabilecek miyim ? her şey bana ait olacak değil mi ?
ayrıca microsoft hesabını anahtarı etkinleştirmeden önce mi gireyim yoksa sonra mı ?
Masaüstünü windows 11 home çekip microsoft hesabını girerse laptoptaki lisans çalışır büyük ihtimalle açıklamalarda retail key yazıyor

• Beğen

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,481
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ben de zaten home key var ama denedim geçersiz diyor çünkü sistemde pro yüklü.
Belki de tek kullanımlıktır ya da başka pc'de yüklü olduğu için olmuyordur. Bendeki key bu :
Tek kullanımlık olmalı. Kurumsal Lisanslar pek satılık değil ki. 10-15 pc ye kurulabilen hani

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
bugra
Bende Windows home 11 Oem key var direk anakarta gömülüyor istediğin kadar formatla gitmiyor en temizi o

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
Masaüstünü windows 11 home çekip microsoft hesabını girerse laptoptaki lisans çalışır büyük ihtimalle açıklamalarda retail key yazıyor
Bunun için windows 11 pro'yu silmeme gerek var mı yoksa flashımdaki windows 11 home'u taksam yeterli mi ?
Eğer windows 11 pro'yu silip sonra windows 11 home yükleyip benim kod tekrar çalışmazsa büyük zaman kaybı olurdu...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,039
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom