Neler Yeni

Hangi windows yüklemeliyim ? Acil yardım pls

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Hazır sisteme windows 11 pro yüklemişler fakat ben de windows 11 home key var.
Daha önce flash'a windows 11 yüklemiştim. Windows 11 pro'yu silip windows 11 home nasıl yüklerim ? silmeden de yüklenebilir ?
Windows 11 pro kullanacaksam da , hangi windows 11 pro key almalıyım ?
Windows 11 pro açıkken yeni key taktığımda tamamen farklı bir işletim sistemi mi olacak ? Bilgilerim çalınsın ya da izlenmek istemiyorum.
Temiz kurulumu nasıl yapabilirim ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
Windows dijital bir lisans ile etkileştirildi diyor. Windows 11 pro regital key aldım ve etkinleştirdim.
Şu an sistemim hali hazırda açık ve kullanabiliyorum. Benim endişe ettiğim şey de tam olarak şu :
Hazır sistemi montajlayan , deneme sürümü yükleyen vb. kişiler benim bilgilerime şu an erişebilir mi ?
Sıfırdan flash usb ile windows yüklemek ve windows deneme sürümünü key ile etkinleştirmek arasında fark var mı ?
Şimdi bios'a gireceğim

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
bugra
çoktan aldım ya , dediğiniz şeyi de bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

windows 11 pro ile mi geliyor ?

https://www.kaspersky.com.tr/premium windows 11 pro key aktifleştirmeden önce mi almam gerekiyor bunu ?
yoksa istediğim zaman alabilir miyim ? format vs gerektiriyor mu ? Key çoktan aldım.
Windows 11 pro retail key aldım. Microsoft hesabını önce girip sonra mu key aktifleştirmeliyim yoksa tam tersi mi ?
Ben tam bilmiyorum oem key kullanıyorumda önce microsoftu girmen lazım herhalde

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
Son olarak regital olarak kayıt ettim ama öncesinde microsoft hesabı girmemiştim. Sahip olduğum key nereye kayıt edildi ?
Yoksa şimdi gireceğim microsoft hesabına mı kayıt edilecek?

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
bugra
H
Windows dijital bir lisans ile etkileştirildi diyor. Windows 11 pro regital key aldım ve etkinleştirdim.
Şu an sistemim hali hazırda açık ve kullanabiliyorum. Benim endişe ettiğim şey de tam olarak şu :
Hazır sistemi montajlayan , deneme sürümü yükleyen vb. kişiler benim bilgilerime şu an erişebilir mi ?
Sıfırdan flash usb ile windows yüklemek ve windows deneme sürümünü key ile etkinleştirmek arasında fark var mı ?
Şimdi bios'a gireceğim
Hazır sistemi montajlayan bi key girmemiş zaten bişeye erişemez

Son olarak regital olarak kayıt ettim ama öncesinde microsoft hesabı girmemiştim. Sahip olduğum key nereye kayıt edildi ?
Yoksa şimdi gireceğim microsoft hesabına mı kayıt edilecek?
Şimdi bi Microsoft hesabına gir ona kayıt edilecek diye biliyorum

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
H

Hazır sistemi montajlayan bi key girmemiş zaten bişeye erişemez

Şimdi bi Microsoft hesabına gir ona kayıt edilecek diye biliyorum
Sağol , şimdi deneyeceğim. Laptobumda olan hali hazırda duran microsoft hesabımı girdim.
Key'in gönderilip gönderilmediğini nasıl öğrenebilirim ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Jiyu
O kadarını bilmiyorum dediğim gibi ben oem key kullanıyorum anakarta gömülenden
Windows 11 pro etkinleştirdim , güncelleştirmeleri denetledim ve pc hocası bios ayarlarını da yaptım.
Bu sistemi sıcaklık , turbo mod vb. özelliklerini hangi uygulama ile ayarlayabilirim ?
Armoury crate yükleyim mi ? ya da kendi uygulaması var mıdır ? pc hocası gg-13 sistem.
Windows update yaptığım için hali hazırda ekran kartı vb. driverlar yüklü müdür ? zaten windows 11 pro da yüklüydü.
Yapmam gereken bir ayar var mı ? cpu-z vb. şeyleri indirim kontrol edecem sistemi

Arkadaşlar bu arada monitör ve hazır sistemi Display port kablosu ile bağlıyorum fakat sürekli display port hatası alıyorum.
Hatta dün akşam sürekli saniyede bir yanıp sönüyordu ekran. Temassızlık var nasıl çözebilirim :(
monitörden ya da pc'den kaynaklanan bir sorun olabilir mi ? monitör daha yeni geldi , evde başka dp ya da hdmi kablosu da yok..

Son düzenleme:

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
bugra
Windows 11 pro etkinleştirdim , güncelleştirmeleri denetledim ve pc hocası bios ayarlarını da yaptım.
Bu sistemi sıcaklık , turbo mod vb. özelliklerini hangi uygulama ile ayarlayabilirim ?
Armoury crate yükleyim mi ? ya da kendi uygulaması var mıdır ? pc hocası gg-13 sistem.
Windows update yaptığım için hali hazırda ekran kartı vb. driverlar yüklü müdür ? zaten windows 11 pro da yüklüydü.
Yapmam gereken bir ayar var mı ? cpu-z vb. şeyleri indirim kontrol edecem sistemi

Arkadaşlar bu arada monitör ve hazır sistemi Display port kablosu ile bağlıyorum fakat sürekli display port hatası alıyorum.
Hatta dün akşam sürekli saniyede bir yanıp sönüyordu ekran. Temassızlık var nasıl çözebilirim :(
monitörden ya da pc'den kaynaklanan bir sorun olabilir mi ? monitör daha yeni geldi , evde başka dp ya da hdmi kablosu da yok..
Yenl bi konu aç bu konunun altında yeni konu başlatmak yasak diye biliyorum

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,039
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715