Yardım Hangi wireless kulaklığı önerirsiniz

Shadout

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
131
Bütçe
6000
Aklımda bu modeller var. Oyunda rekabetçide iyi, müzik ve ses şiddeti yüksek olsun basslar da iyi ya diyecek kadar olsa yeterli.

Corsair HS80
Razer Blackshark v2 pro
Logitech G733
Asus Rog Pelta
Steelseries Arctis 7+

Bu şekilde çözüme ulaşılmış. Elbette seçim sizin.
evet hocam bende 1 aydır kullanıyorum c3 wireless stok hali çok hoşuma gitmedi dolby ayarı çektim memnunum tavsiye ederim fiyatı güzel düşmüş ben 4 700e almıştım

Aklımda bu modeller var. Oyunda rekabetçide iyi, müzik ve ses şiddeti yüksek olsun basslar da iyi ya diyecek kadar olsa yeterli.

Corsair HS80
Razer Blackshark v2 pro
Logitech G733
Asus Rog Pelta
Steelseries Arctis 7+
blackshark v2 pro yerine ben olsam v2 hyperspeed alırdım gecikme daha düşük olduğu için sesi müzik dinlerken beni tatmin ediyor ama synapse üzerinden eq şart ek olarak pili baya uzun gidiyor

blackshark v2 pro yerine ben olsam v2 hyperspeed alırdım gecikme daha düşük olduğu için sesi müzik dinlerken beni tatmin ediyor ama synapse üzerinden eq şart ek olarak pili baya uzun gidiyor
Üst modeli pro olan değil mi nasıl diğeri daha iyi oluyor

Üst modeli pro olan değil mi nasıl diğeri daha iyi oluyor
model yılı farkı var pro mikrofon olarak bir tık daha iyi ama hyperspeed olan gecikme olarak daha iyi ve pili daha uzun gidiyor ses kalitesini karşılaştıramayacağım ama üzmez kesinlikle ben 5300e aldım şuan 5000 5200 arası sanırım

model yılı farkı var pro mikrofon olarak bir tık daha iyi ama hyperspeed olan gecikme olarak daha iyi ve pili daha uzun gidiyor ses kalitesini karşılaştıramayacağım ama üzmez kesinlikle ben 5300e aldım şuan 5000 5200 arası sanırım
bunu da düşüneceğim

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep
Geri