Neler Yeni

Yardım Hangi xdrive oyuncu koltuğunu almalıyım ?

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Jiyu
Bütçe
7000
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Geçen hafta xdrive 15'li Plus 7100 TL idi kararsız kaldım alamadım. Sizce xdrive Toryum 6400 TL , Anka ise 7400 TL
Satıcının amazon olması benim için çok önemli. 2 aydır araştırıyorum , herkes farklı bir şey söylüyor ve kararsızım. Aradığım özellikler :
- Sırt , boyun ve bel ağrılarım var. Skolyoz'um var. Ergonomik ve ortopedik rahat ama dayanıklı bir koltuk arıyorum.
-Şu an'a kadar mutfak sandalyesinde oturdum. Gün içerisinde uzun saatler oturabileceğim konforlu ve kaliteli bir şey arıyorum.
Xdrive 15'li Plus , Xdrive anka ve hawk çok araştırdım internetten fakat çok kararsızım. Sizce en sağlıklısı hangisi olur ?

Son düzenleme:

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
15'li ve Anka'dan kesinlikle uzak dur. Deri olduğu için yazın veya uzun kullanımdan sonra çok terletiyor. Toryum daha iyi. Bi tık daha kalitelisi Exvega ve HAWK. Ancak HAWK'da da kumaş hissiyatını ben sevmiyorum. O yüzden Exvega'dan yaptım tercihimi. Eğer XDRIVE istersen, Toryum al. Hawk istersende FAB 3 yada 4 tercih edebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15'li ve Anka'dan kesinlikle uzak dur. Deri olduğu için yazın veya uzun kullanımdan sonra çok terletiyor. Toryum daha iyi. Bi tık daha kalitelisi Exvega ve HAWK. Ancak HAWK'da da kumaş hissiyatını ben sevmiyorum. O yüzden Exvega'dan yaptım tercihimi. Eğer XDRIVE istersen, Toryum al. Hawk istersende FAB 3 yada 4 tercih edebilirsin.
Xdrive 15'li plus ve anka için kumaş diyor ama. Kumaş olursa alınır mı peki ?
anka modeli daha üst model diyor bir çok kişi ve toryum önermeyenler de var.
Hawk ise şu an zam geldiği ve satıcı amazon olmadığı için tercih etmiyorum.

Top Bottom