Yardım Hangisi ? Acil karar vermem lazım.

580 kart kullanıp AMD alma demek saçmalık RX 5000 serisi kart kullanmış biri olarak almaması için bir sebep görmüyorum şahsen.
rx5000 serisinde foruma bakarsan yine şikayet görebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum kullandığın kart zaten eski bir kart ne kadar performans bekliyorsun ki zaten? Ben Nvidia fanboyu olmama rağmen dediklerinin hiç birine katılmıyorum ve AMD RX6000 serisi ile çok güzel işler yaptı. RX580 kullanıp da RX6000 alacak adama AMD alma demen çok saçma. O kartlar arasında uçurumlar var.
rx5700xt kullanan biri var forumda bi bak adam oyun oynayamıyorum diyor

Donanım Arşivi'nin bu konudaki videosunu neden izlemiyorsun? Gayet detaylı. Aradığın her sorunun cevabını alacaksın diye düşünüyorum.

rx5000 serisinde foruma bakarsan yine şikayet görebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rx5700xt kullanan biri var forumda bi bak adam oyun oynayamıyorum diyor
Yeni driver ile çözdüler sorunları.

Ben alım gücün olduğuna göre 6800XT almanı öneririm. Sonuçta böyle bir alım gücün olduğunda f/p düşünmeye pek gerek kalmaz diye düşünüyorum. Bu 2 kartın arasında sonuçta illa ki farklar var. Ancak XT almanı öneririm. Çünkü empati düşünüyorum. Ekran kartına bu kadar para verdikten sonra, 2 sene sonra oyunlarda gerilik yaşamak istemem. Madem şuan alım gücüm var, en iyisini alırım. Sıkıntıdan kastım, 80fps almak varken 60 almak gibi. Değerleri salladım. Bu bakış açısındayım. Karaborsa illa olacaktır. PS5'te olmaya başladığı gibi.

5700xt kullananda var garantilik bir iş yok zaten satıcı firma maillere cevap vermiyor yorumlara çok sessiz yazmışlar diye aldım ama meğersem kullanıcı yorumları hiç öyle değill yorumların kötülerini silmişler işte ne beklersin
Satıcı firmayla garantinin bir alakası yok ki. Sen garantiyi onlardan değil, Sapphire'in kendisinden alıyorsun. Teknoloji şans işidir. Sen gidip MSI RTX 3090 da alsan sorunlu cikabilir. Ama bir garantiye gönder bakalım, şansına mı sorunlu yoksa hepsinde mı sorunlu.

Satıcı firmayla garantinin bir alakası yok ki. Sen garantiyi onlardan değil, Sapphire'in kendisinden alıyorsun. Teknoloji şans işidir. Sen gidip MSI RTX 3090 da alsan sorunlu cikabilir. Ama bir garantiye gönder bakalım, şansına mı sorunlu yoksa hepsinde mı sorunlu.
İŞTE SIKINTI O yoolayınca sorun yok diyorlar ayrıca garanti belgesini bulamadım hala sorun psu kaynaklıda olabilir anlamadım ama kesinlike geçici almasam nvidia alırdım şu 3060 çıksın bi upgrade yapıcam

İŞTE SIKINTI O yoolayınca sorun yok diyorlar ayrıca garanti belgesini bulamadım hala sorun psu kaynaklıda olabilir anlamadım ama kesinlike geçici almasam nvidia alırdım şu 3060 çıksın bi upgrade yapıcam
Sapphire'in garantisi güzel çalışıyor. Garantiye yollamadan sorun yok deyip demeyeceklerini bilemezsin.
Garanti belgesinin olması şart değil, faturayla birlikte götürürsen model numarasından garantisinin devam edip etmediğine bakarlar.

Sapphire'in garantisi güzel çalışıyor. Garantiye yollamadan sorun yok deyip demeyeceklerini bilemezsin.
Garanti belgesinin olması şart değil, faturayla birlikte götürürsen model numarasından garantisinin devam edip etmediğine bakarlar.
nerde bilmiyorum ki

Geri