Ozaman yardım edin nasıl kazicam ne yapicamERGO kaz. RVN'ye şimdilik gerek yok. Kazançlar hemen hemen aynı. ERGO daha az yoruyor.
Dün 2 dk deniyim dedim ondada 148mh verdi 210w cektiERGO kaz. RVN'ye şimdilik gerek yok. Kazançlar hemen hemen aynı. ERGO daha az yoruyor.
Ravende şuan 35mh alıyorum fan hızıni yüzde 50 yaptım ekran kartı 59 dereceERGO kaz. RVN'ye şimdilik gerek yok. Kazançlar hemen hemen aynı. ERGO daha az yoruyor.
Borsa işi zor biraz bi o sıkıntıOzaman yardım edin nasıl kazicam ne yapicam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dün 2 dk deniyim dedim ondada 148mh verdi 210w cekti
Ravende şuan 35mh alıyorum fan hızıni yüzde 50 yaptım ekran kartı 59 derece
@RevDeisDou hocam uyaniksaniz anlatın ergoya döneyim ozaman watti azalticak ise ve çekeceğim yerleri bulabilirsem
Raven şuan artmış galiba ama emin de değilim binance hesabı açamıyorum zaten onu da anlamadım .dBorsa işi zor biraz bi o sıkıntı
Hocam bide aklıma takıldı ben trex de 34.8mh alıyorum sitese 26.3 MH yaziyo hangisi doğru ?.dBorsa işi zor biraz bi o sıkıntı
Miner uygulamasına bakacaksın. Reported hashrate önemli.Raven şuan artmış galiba ama emin de değilim binance hesabı açamıyorum zaten onu da anlamadım .d
Hocam bide aklıma takıldı ben trex de 34.8mh alıyorum sitese 26.3 MH yaziyo hangisi doğru ?.d
O genelde 32.5 ile 34.8 arası değişiyor ergoya dönsem mi karar veremedimMiner uygulamasına bakacaksın. Reported hashrate önemli.
OC yaptın mı?O genelde 32.5 ile 34.8 arası değişiyor ergoya dönsem mi karar veremedim
Hiveos kullanamıyorum bunları yükselttim ama değer değişmedi bende geri ayarına çektimOC yaptın mı?
Düzgün ayarı bulursan 40 MH bile alabilirsin. Ayar araştır. 3070 Ti'ım olmadığı için gösteremiyorum.Hiveos kullanamıyorum bunları yükselttim ama değer değişmedi bende geri ayarına çektim
Onu bunu yukseltiyorum ama yine MH yukselmiyorDüzgün ayarı bulursan 40 MH bile alabilirsin. Ayar araştır. 3070 Ti'ım olmadığı için gösteremiyorum.
MSI Afterburner SS at.Onu bunu yukseltiyorum ama yine MH yukselmiyor
Palitin kendi uygulaması ile yapıyorumMSI Afterburner SS at.
Ayarı tahmin edeceğim herhalde.Palitin kendi uygulaması ile yapıyorum