VorleN
80+ Silver
Yok merak ettim kim kimin fanı olmuş diye (neyse boşver profilinde yazıyor zaten)Neden bişi mi oldu ?
Yok merak ettim kim kimin fanı olmuş diye (neyse boşver profilinde yazıyor zaten)Neden bişi mi oldu ?
He bilaldi adımYok merak ettim kim kimin fanı olmuş diye (neyse boşver profilinde yazıyor zaten)
Bilaltepe2441Konudışı: Önceki adın neydi?
Nanominer/Nanopool ile.Nasil yapicagim ergo coin kazimi hocam onu da anlatırsan sana zahmet mükemmel olur
Herominer ergo ile dedi biri ama baktım o galiba havuz gibi bisiBilaltepe2441
Nanominer/Nanopool ile.
Herominer havuz. Nanopool' da havuz ve havuzun kendi miner' ı Nanominer.Herominer ergo ile dedi biri ama baktım o galiba havuz gibi bisi
Nanominer a gidicem yarın ozaman dimi hocamHerominer havuz. Nanopool' da havuz ve havuzun kendi miner' ı Nanominer.
Ben yarın yardımcı olurum sana.Nanominer a gidicem yarın ozaman dimi hocam
Tamam ben sabah namazina kalkıyorum öğlene kdr raven kazarim siz uyanınca anlatırsınız .dBen yarın yardımcı olurum sana.
Ben uyumuyorum kiTamam ben sabah namazina kalkıyorum öğlene kdr raven kazarim siz uyanınca anlatırsınız .d
Oa çok hawli jdjssjBen uyumuyorum ki
Net kâr getirirse babam 1 ay dene sonra 15 16 bin TL veririm dedi kart içinBen uyumuyorum ki
Tamamdır ezandan sonra konuyu upla veya yanıt at.Oa çok hawli jdjssj
Mesaj otomatik birleştirildi:
Net kâr getirirse babam 1 ay dene sonra 15 16 bin TL veririm dedi kart için
Kaç getirir şuan da 160 dolar diyo .d3070 Ti'ı RVN'de 41 MH yapabilen de var. Ama zaten ısınan kart daha da ısınmış oluyor. 37 MH rahat alınır. 37 MH üzerinden hesaplayın. Hangi havuzda kazacaksınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Minerstats yanlış vermiş veya siz yanlış veri girdiniz. 3070 Ti'ın aylık 50 dolar getirme gibi bir ihtimali yok.
Hocam şuan baktım 161 dolar getiriyor yaziyo ravendeTamamdır ezandan sonra konuyu upla veya yanıt at.
Ergoya mi döneyim daha mı stabilTamamdır ezandan sonra konuyu upla veya yanıt at.