Hangisini Alayım ? 144HZ

MeteHELP

80+
Reaksiyon skoru
42

james donkeyi ele ordan. bende samsung olanını sipariş verdim bugün gelicek inceleme konusu açıcagım. bende ikisi arasında kalmıştım samsungu aldım. sanada samsungu tavsiye ederim 4ms ama hissetmezsin bile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

burdan sipariş edin 1319Tl 9ay vadesiz taksit. hemde monitörü alınca 1319Tl nin %2si cüzdanına dönüyor yani 26Tl. kısaca monitör 1295tl ye gelıyor

bugun gelecek ise bana dc den ulaşabilir misin ? ne düşündüğün açısından

4ms

Philips al bence
Profesyonel oyuncu musun ya da gözlerin süper ötesi ve 0.004 saniye ile 0.001 saniye arasındaki farkı rahatlıkla algılayabiliyor mu? Eğer öyleyse Phillps'i tercih edebilirsin.

Profesyonel oyuncu musun ya da gözlerin süper ötesi ve 0.004 saniye ile 0.001 saniye arasındaki farkı rahatlıkla algılayabiliyor mu? Eğer öyleyse Phillps'i tercih edebilirsin.
oyunlar için 4ms fazla ve zaten 1ms varken neden 4ms alınsınki :D?

bunu al bence

Son düzenleme:
@MeteHELP,
James Donkey'i tercih etmeyiniz, diğer ikiliden ise Samsung'u almak bir hata olur.
Philips olan monitör daha iyi bir monitör, sırf Samsung diye daha kötü ürün almazdım.
Philips; daha şık bir görünüme sahip, hoparlörü de var, yanılmıyorsam DP kablosu da çıkıyor.
Tüm bunları geçersek sRGB, NTSC (CIE 1976/1931) gibi renk gamutları olarak da çok daha iyi.
Philips'i tercih ederseniz hiçbir eksiğiniz olmadan daha kaliteli renklerle bir deneyim yaşacaksınız.

oyunlar için 4ms fazla ve zaten 1ms varken neden 4ms alınsınki :D?
Curved olması benim tercihim olurdu ki zaten mesajımda da Samsung tercih ederim demişim. İkisi de 144 Hz ve VA panel. Saniyenin 1000'de biri ile 250'de birini ayırt edebiliyorsanız Phills alın diyorum. Ki oyunlar için 1ms farz değil.

Geri