Hangisini almak daha mantıklı?

sws9912

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,907
Arkadaşlar m.2 ssd ile sata ssd karşılaştırmasını izledim pek abartılacak kadar fark göremedim sizce hangisini almalıyım?

Arkadaşlar m.2 ssd ile sata ssd karşılaştırmasını izledim pek abartılacak kadar fark göremedim sizce hangisini almalıyım?

Ben XPG öneririm ama sx8200pro veya bir sx8100 512gb'lık modeli Gaming Gecesinde 600 TL 'ye düşüyor.

Seagate'in alt markası *Maxtor*
Post automatically merged:

Ben XPG öneririm ama sx8200pro veya bir sx8100 512gb'lık modeli Gaming Gecesinde 600 TL 'ye düşüyor.
Ayrı alma şansım yok bu ikisinden birini hazır sistemde alacağım için

Ben çok oyun indireceğim için 480gb daha mantıklı geldi ileride zaten m.2 ssd alacağım

Yüksek gb lı olanı seçmelisin. 480gb seç. 256 gb a oyun kalmaz gerçi sistemini bilmiyorum. 480 çok iyi yeter.

Yüksek gb lı olanı seçmelisin. 480gb seç. 256 gb a oyun kalmaz gerçi sistemini bilmiyorum. 480 çok iyi yeter.
Ben markaya bakmamışım pardon. Bir an atladım mesaj silme de yok ne garip neyse xpg almanız daha iyi olur daha kaliteli. Diğer ssd biraz garip.

Hiç kullanan görmedim sıkıntı yoksa 480gb sata al.

Ben markaya bakmamışım pardon. Bir an atladım mesaj silme de yok ne garip neyse xpg almanız daha iyi olur daha kaliteli. Diğer ssd biraz garip.

Hiç kullanan görmedim sıkıntı yoksa 480gb sata al.
Pek sıkıntı görmedim seagate'in alt markasıymış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,308
Üyeler
191,068
Son üye
areskamci
Geri