- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler1650superin sadece tdp değeri düşük. ama Rx580 vram'i yüksek ve ileriye dönük. 8gb olan modelden bahsediyoruz
teşekkürler1650superin sadece tdp değeri düşük. ama Rx580 vram'i yüksek ve ileriye dönük. 8gb olan modelden bahsediyoruz
Nvidia al o zaman AMD'den ne çıkacağı belli olmuyor. C4'e dönüşebiliyor bir andaaslında biraz anlarımda yanlış bişey yaparım die korkuyorum
Çok zor bir seçim aslında her iki ekran kartı farklı oyunlarda aralarında görülebilir bir şekilde fps farkı oluyor bunu youtube'den bakabilirsin ama bence 1650s.
ortada kaldım bende önceki ekran kartım 570 idi biraz fazla ısınıyordu oyüzden arada kaldımÇok zor bir seçim aslında her iki ekran kartı farklı oyunlarda aralarında görülebilir bir şekilde fps farkı oluyor bunu youtube'den bakabilirsin ama bence 1650s.
banada gtx 1650 geliyor ama ileriye dönük olarak biraz kafam karıştıHer türlü 1650S karşılaştırma videolarını izleyip emin olabilirsin.![]()
şaka olmalı tabikide GTX 1650 SUPERGTX 1650 SUPER GAMING X 4 GB
RX 580 8GB SAPPHIRE
İleriye dönük bir ekran kartı endiselenmene gerek yok daha yeni çıktı.banada gtx 1650 geliyor ama ileriye dönük olarak biraz kafam karıştı![]()