- Reaksiyon skoru
- 1,898
monster almayın aldırtmayınMonster olan 5500, Acer olan da 6000 pazarlık yapmaya çalışacağım bütçem 5500 ama 200-300 aşabilirim.
Not: Karşılaştırmanın sebebi Acer olan 120 hz ekrana sahip Monster 60 hz
nedenmonster almayın aldırtmayın
Klasik haterneden
Rookie banlı:/
FarketmemişimKlasik hater
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rookie ban
15 serisinde bi ısınma problemi vardı ancak aralarındaki 500 tl farka değer mi bilemedim, termal macun yenilettirebilirseniz şuanki sahibine serviste monster daha mantıklı@stereohearts sence hangisni almalıyım
Yani benim oynayacağım oyun türüde karışık hem rekabetçi hem hikayeli oynarım o yüzden ekran hz ine takılıyor kafam15 serisinde bi ısınma problemi vardı ancak aralarındaki 500 TL farka değer mi bilemedim, termal macun yenilettirebilirseniz şuanki sahibine serviste monster daha mantıklı
Ağırlık olarak rekabetçi oyun oynuyor iseniz 120hz mantıklı, ama daha çok hikayeli oynaıp arada da rekabetçi oyun oynuyor iseniz 60hz sırıtmazYani benim oynayacağım oyun türüde karışık hem rekabetçi hem hikayeli oynarım o yüzden ekran hz ine takılıyor kafam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aslında masaüstü alıcaktım ama ileride üniversiteye gideceğimden alamadım
Ağırlık rekabetçi olur inşallah pazarlıkla iyi fiyata düşürürüm çünkü mouse da alacağım.Ağırlık olarak rekabetçi oyun oynuyor iseniz 120hz mantıklı, ama daha çok hikayeli oynaıp arada da rekabetçi oyun oynuyor iseniz 60hz sırıtmaz
kronik sorunları çok fazla arkadaşlarım aldı aldıklarına çok pişmanlarneden