Yardım Hangisini almak daha mantıklı

Hangisi daha mantıklı

• iPhone 11

Oylar: 8 72.7%
  • Poco x4 pro 5g

Oylar: 3 27.3%

• Oy kullanan toplam üye
    11

ananas_suyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
661
Arkadaşlar yeni telefon alacamda bütçe fazla yok 6.700 anca çıkıyor benim aklımda poco x4 pro 5g var 6600 fiyatı ama internette baktığım zaman 6bin civarı yurtdışı veya 2.el temiz kullanılmış iPhone 11 lerde var sizce hangisini almak mantıklı olur

Arkadaşlar yeni telefon alacaksan bütçe fazla yok 6.700 anca çıkıyor benim aklımda poco x4 pro 5g var 6600 fiyatı ama internette baktığım zaman 6bin civarı yurtdışı veya 2.el temiz kullanılmış iPhone 11 lerde var sizce hangisini almak mantıklı olur
dostum şu androidden uzak dur gerçekten o kadar çöp bir işletim sistemine o kadar para verilmez ios al +7 sene kullansan bile yavaşlamıyor ios al keyfine bak androide bulaşma hem 11de 4k 60 fps video mevcut çok fazla artısı var donma kasma vs yaşamazsın iosda imkansız
Post automatically merged:

dostum şu androidden uzak dur gerçekten o kadar çöp bir işletim sistemine o kadar para verilmez ios al +7 sene kullansan bile yavaşlamıyor ios al keyfine bak androide bulaşma hem 11de 4k 60 fps video mevcut çok fazla artısı var donma kasma vs yaşamazsın iosda imkansız
4k 60 fps videoyu yazdığım için dalga geçenler olacaktır biliyorum fakat sadece ufak bir tüyo vermek istedim çok fazla artısı var iosun 1-2 yıl sonra yavaşlamıyor hem androidler gibi.

Babam biraz 2.el yada kısaca şeyi sevmiyor ürünün kutusunu kendin açacaksın kafasında ikna etmem biraz zor olcak

Babam biraz 2.el yada kısaca şeyi sevmiyor ürünün kutusunu kendin açacaksın kafasında ikna etmem biraz zor olcak
ama birde iphone 11i aldığında kayıt ücreti ödeyeceksin biliyorsundur umarım hocam

Herhangibi bir bilgim yok biraz daha acsrmisiniz konuyu
yurt dışından cihaz aldığınızda türkiyede kullanmak için pasaporta kaydettirmeniz gerek imei kaydı yani , şuanda kayıt ücreti 2732 TL , cihazıda pasaporta kaydettirmeniz gerek.

yurt dışından cihaz aldığınızda türkiyede kullanmak için pasaporta kaydettirmeniz gerek imei kaydı yani , şuanda kayıt ücreti 2732 TL , cihazıda pasaporta kaydettirmeniz gerek.
ayrıca kendinizin yurt dışına çıkıp gelmeniz lazım yoksa kendi hattınızda kullanamayacaksınız ve son olarak 2023 itibariyle pasaport kayıt ücretleri 6000 TL civarına çıkacak aklınızda bulunsun diğer türlü cihazınız kapanır.

Androidi kötüyelende bi zaman andriod kullandı bunu bil
bunla benim dediğimin ne alakası var ? android fan boyluğunu başka yerde yap dostum ios her zaman daha iyi androidden her alanda.

Geri