Hangisini Almalıyım Acil!!!!

Şahsen bu üçü arasından tercih yapacak olsaydım cyborg'u direkt elerdim, ekran kartı 45w model çünkü. Daha önce asus kullandığım ve çevremde 5-6 kişiden de hiç şikayet duymadığım için asus tercih ederdim. Ancak yine de acer'ın 5070 gpu su göze güzel geliyor tercih sizin hocam, ama cyborgu direkt eleyin bence.

Ya şimdi benim az çok bildiğim Asus üst kalite güvenli kral hiç bir şekilde sorun yaşamazsın acer alt sınıf kalite materyal olarak ama güç ve enerji konusunda asla ödün vermez diye biliyorum msi da ortalama işte bende msi var ama dikkat et senin attığında 45 w ekran kartı çöp alma sakın

Kral baya bir araştırdım baktım bu Acer alınır çünkü bu fiyatlara en üst seviye güç sunuyor tek - si malzemesi kötü o kadar oda eğer sen çok kozmetiğe bakıyorsan al geç öyle anakart yanmasi ekran gitmesi sorunu kronigi yok bu modelde ama diyorsan benim için ses önemli malzeme kalitesi çok iyi olmali asusu alabilirsin güçten çok kısarsın tabi ben olsam Acer alır geçerim 95w ekran kartı 140-115w 5060 Lara göre çok daha iyi 95 w olup sona kadar ucurulmamasi ısıyı engelliyor al geç derim zam gelir kesin buna

Kral baya bir araştırdım baktım bu Acer alınır çünkü bu fiyatlara en üst seviye güç sunuyor tek - si malzemesi kötü o kadar oda eğer sen çok kozmetiğe bakıyorsan al geç öyle anakart yanmasi ekran gitmesi sorunu kronigi yok bu modelde ama diyorsan benim için ses önemli malzeme kalitesi çok iyi olmali asusu alabilirsin güçten çok kısarsın tabi ben olsam Acer alır geçerim 95w ekran kartı 140-115w 5060 Lara göre çok daha iyi 95 w olup sona kadar ucurulmamasi ısıyı engelliyor al geç derim zam gelir kesin buna
+ Olarak bu modeli buldum asus yerine kesinlikle bunu tercih et çok sağlam ve ekran olarak daha iyi https://app.hb.biz/25EPjPbvwxx1 aceri malzeme kalitesi ve fan sesi nedeniyle tercih etmeyeceksen bunu al direk tank gibi bişey çok iyi ürün

beyler en son böyle bi model buldum araştırırken ekranı falan diğerlerine kıyasla çok daha iyi aynı şekilde soğutması vs. güzel duruyor bunun hakkında ne düşünüyorsunuz

beyler en son böyle bi model buldum araştırırken ekranı falan diğerlerine kıyasla çok daha iyi aynı şekilde soğutması vs. güzel duruyor bunun hakkında ne düşünüyorsunuz
Hocam alınmaz. 150W adaptörü var ekran kartı W'ını bulamadım ama büyük ihtimal 85W falandır. Alacaksanız Omen alın derim. 115W ekran kartı var ekranı %100 sRGB ve işlemcisi R7 350 ve i7 240H'tan daha güçlü. Soğutması güzel Omen'lerin ve işlemci çok ısınan bir işlemci değil max 83'leri görür.
Trendyol linki isterseniz.

Asus vatanda 55k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus vatanda 55k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen 50'ye satılıyordu tekrar düşerse aşırı f/p laptop. Şu an 60-63'a Omen varken tercih etmezdim.

Geçen 50'ye satılıyordu tekrar düşerse aşırı iyi fiyat. Şu an 60-63'a Omen varken tercih etmezdim.
Ben işe girdim bekliyorum peşin fiyatına taksitle güzel bir indirim gelmesini 50 ye fln tekrar inerse harika olur

Geri