Çözüldü✓ Hangisini almalıyım ? Şimdiden teşekkürler

VooneX

80+
Reaksiyon skoru
28
Şu anda Samsung odssey g3 24inç (144hz-1ms)kullanıyorum.Pivot özelliği olduğu için bu monitörü seçmiştim.Yanına 1 tane daha monitör almak istiyorum,alacağım monitörü genelde oyun için kullanıcam ve kaliteli olmasını istiyorum.Şimdi aklımda 2 tane monitör var,birisi MSI diğeri SAMSUNG G5.Fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum fikirlerinizi bekliyorum...
pc313431.png
3141.png

Hocam g3 ten memnunsaniz neden G5 olmasın. Birde g3 te ghosting varmı?

Ben 3-4 gündür kullanıyorum çok memnunum.Kalite olarak güzel Samsung zaten kalitesiz olacak değil ya :D.Ölü piksel çıkmadı,ışık sızması da yok ama ghosting az-çok var ama rahatsız edici şekilde değilde.Çok incelersen anlıyorsun.Ben Rainbow oynadım,nfs heat,cyberpunk 2077 oynadım oyun içerisinde anlayamadım,anlayamadığım içinde bu beni rahatsız etmedi :) Not:Ben amazonprime ile aldım seninde öyle yapmanı öneririm.1 günde evinde sıkıntı çıkarsa direk iade. Yalnız 2 çeşit g3 var benim aldığım bu. (2200'e aldım kampanya vardı,youtube da paylaşıyorlar yok neymiş piyasanın altıymış 3k imiş 2.5k imiş ahaha insanlar komik ya)
pc5667.png

he bu arada insanların diğer monitörlere yaptığı ghosting testten daha başarılı,daha az ghosting var.Test dışında fark edeceğini sanmıyorum :)
(Örneğin bu kadar yok
)

Şu anda Samsung odssey g3 24inç (144hz-1ms)kullanıyorum.Pivot özelliği olduğu için bu monitörü seçmiştim.Yanına 1 tane daha monitör almak istiyorum,alacağım monitörü genelde oyun için kullanıcam ve kaliteli olmasını istiyorum.Şimdi aklımda 2 tane monitör var,birisi MSI diğeri SAMSUNG G5.Fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum fikirlerinizi bekliyorum...Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam g5 27 inç kullanıyorum daha önceden birçok monitör kullandım ghosting konusunda en iyisi g5 oldu yok değil ama bu bütçe içinde en iyi tercih olur bence

Böyle ghostingi anlayamazsın adam akıllı. adamın yaptığı gibi Trecking ile en iyi anlarsın.
MSI markayı mı alayım yoksa ghosting beni çok rahatsız etmez mi ? Ya da aklında 3k-5k arası monitör varsa önerebilir misin ? :)

MSI markayı mı alayım yoksa ghosting beni çok rahatsız etmez mi ? Ya da aklında 3k-5k arası monitör varsa önerebilir misin ? :)
Attım ya işte viewsonic monitör.

G3 ve G5 almak isteyenlere genelde ghosting var yanaşma diyorlarda ondan sordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,840
Üyeler
189,501
Son üye
aruje
Geri