Kankam bende aynı arada kalıyorum askerden gelince alacağım birkaça gün önce 7600 fiyatı 8600 tl idi aralarında 3.5 k fark var şimdi 4060 da o aradaki 3.5 k tl yi verecek ne var onu anlamıyorum 12 k ya onu alacağına 7600xt bile alabiliyorsun o paralaraArkadaslar 4060 mı rx7600 mu ikisi arasında gidip geliyorum sistem alıcam da ve sizce sistemi nerden almalıyım cevaplarsanız cok mutlu olurum
Kanka bütce maalesef o seviyerele cıkmıyo cıksa direkt rx7600xt alıcam ama zor4060 al ikisinde de 8GB VRAM var ikisininde kas gücü aynı sayılır. Fakat 4060 da DLSS+RTx+FSR kullanabilirsin bu artısı var. Ama ben olsam 12GB VRAM altında kart almazdım.
hazır sistem var mı hocamintel b580 i de değerlendir bence
nvidia diye öyledir bide teknoloji farkı var ama zaten amde de gelistirdi teknoloji bilemedim yaKankam bende aynı arada kalıyorum askerden gelince alacağım birkaça gün önce 7600 fiyatı 8600 tl idi aralarında 3.5 k fark var şimdi 4060 da o aradaki 3.5 k tl yi verecek ne var onu anlamıyorum 12 k ya onu alacağına 7600xt bile alabiliyorsun o paralara
Aradaki 1300 çıkamıyorsan 6700 düz modeli veya b580 modeli daha mantıklı 4060 alınır ama bu fiyata değil 12 k nedir he 8gb vram bana yetr dersende kesin 7600 alKanka bütce maalesef o seviyerele cıkmıyo cıksa direkt rx7600xt alıcam ama zor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hazır sistem var mı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
nvidia diye öyledir bide teknoloji farkı var ama zaten amde de gelistirdi teknoloji bilemedim ya
1080p günümüzdeki oyunları oynasam yeter banaAradaki 1300 çıkamıyorsan 6700 düz modeli veya b580 modeli daha mantıklı 4060 alınır ama bu fiyata değil 12 k nedir he 8gb vram bana yetr dersende kesin 7600 al
6700lu ve b580 li hazır sistem bulabilirsen hocam atabilir misinAradaki 1300 çıkamıyorsan 6700 düz modeli veya b580 modeli daha mantıklı 4060 alınır ama bu fiyata değil 12 k nedir he 8gb vram bana yetr dersende kesin 7600 al
RTX 4060 Ray tracing ve DLSS teknolojilerle daha iyi performans verir özellikle ışın izlemeli oyunlarda , NVİDİA görüntü işleme teknolojileri de keza genelde daha güçlüdür o yüzden görsel kalite farkı yaratır fakat AMD'nin de Genellikle Nvidia kartlarına göre daha fiyat performanstırlar aynı zamanda AMD'nin FSR teknolojisi ile de Nvidia'nın DLSS’ine benzer şekilde performans alabilirsin, fakat DLSS kadar gelişmiş değildir.Arkadaslar 4060 mı rx7600 mu ikisi arasında gidip geliyorum sistem alıcam da ve sizce sistemi nerden almalıyım cevaplarsanız cok mutlu olurum
cok sag olun hocam bugun cuma indirimi var eğer güzel bir sistem düserse ordan almayı planlıyorum eğer düsmezsse 2 sistem arasında gidip geliyorumRTX 4060 Ray tracing ve DLSS teknolojilerle daha iyi performans verir özellikle ışın izlemeli oyunlarda , NVİDİA görüntü işleme teknolojileri de keza genelde daha güçlüdür o yüzden görsel kalite farkı yaratır fakat AMD'nin de Genellikle Nvidia kartlarına göre daha fiyat performanstırlar aynı zamanda AMD'nin FSR teknolojisi ile de Nvidia'nın DLSS’ine benzer şekilde performans alabilirsin, fakat DLSS kadar gelişmiş değildir.
Bence bütçen el veriyorsa RTX 4060 al eğer yetmiyorsa RX7600 alabilirsin.
bende rx7600 var memnunum ama 4060 10 fps felan fark atıyo onuda soylıyım ben sırf nvıdı cok kullandım dıye amd ye gecctım mutsuzmuyum hayır ama 0 kart alıcakken gerekırse 2.el al bıraz daha yuksek vramlı alArkadaslar 4060 mı rx7600 mu ikisi arasında gidip geliyorum sistem alıcam da ve sizce sistemi nerden almalıyım cevaplarsanız cok mutlu olurum
kanka nakit o kadar cıkmmaz ya nakit olsa öyle yapcaktım ama karttan alıcam o yuzden yoksa rx7600xt alırdım.İşlemcin neydi bu arada güncel oyunkları 1080p kasmadan oynatıyor mubende rx7600 var memnunum ama 4060 10 fps felan fark atıyo onuda soylıyım ben sırf nvıdı cok kullandım dıye amd ye gecctım mutsuzmuyum hayır ama 0 kart alıcakken gerekırse 2.el al bıraz daha yuksek vramlı al