Başlık 'Xbox Series S Rehber ve Uzun Kullanım Deneyimlerim!' https://forum.donanimarsivi.com/konu/xbox-series-s-rehber-ve-uzun-kullanim-deneyimlerim.469107/Bende biliyorum hocam o yüzden konsol pc arasında kalmıştım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki hocam maksimum 6.5k ya bi pc bulabilirmisiniz?
Benim attığım sistem nasıl bir değerlendirirmisiniz?(Apu olanı)
Benim attığım apu iyi bir sistemse onu alacağım hocam bide şey sorucam bu hareketli arka plan yapan walpaper engine sitemin kasmasına neden olurmu?Hocam ben rx550 sistem almazdım. O paraya apu almayı tercih ederim. Ancak size pc önerip yanlış yönlendirmek istemem. Bu konuda konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır.
.Başlık 'Xbox Series S Rehber ve Uzun Kullanım Deneyimlerim!' https://forum.donanimarsivi.com/konu/xbox-series-s-rehber-ve-uzun-kullanim-deneyimlerim.469107/
Kendi rehberim işinize yarayacaktır.
.Bir de konsolda oyunları bitirdikçe oynıyacak bir şey bulmakta zorlanıyorsunuz herkeste olmaz tabi ama bazı kişiler için öyle oluyor durumlar pc de daha fazla seçenek var
Yani illaki performansa ek bir etkisi olacaktır ancak çok bir kasma donma vb. Problem yaratacağını sanmam. Ben R3 1200 RX550 2gb sistemimde kullanmıştım.Benim attığım apu iyi bir sistemse onu alacağım hocam bide şey sorucam bu hareketli arka plan yapan walpaper engine sitemin kasmasına neden olurmu?
Çok kullanmak istiyorumda baya hoşuma gidiyor çunkü
.
.
hocam bende kullanıyorum onu eski pc de biraz kasmasına sebep oluyordu baya eski bi sistemdi ama yeni sistem biraz daha iyi hiç bir fark olmuyor o pc de de fazla kasma yapıcağını sanmıyorumBenim attığım apu iyi bir sistemse onu alacağım hocam bide şey sorucam bu hareketli arka plan yapan walpaper engine sitemin kasmasına neden olurmu?
Çok kullanmak istiyorumda baya hoşuma gidiyor çunkü
.
.
Şöyle diyim mesela valoramt 1080p lowda 170-180 fps aliyor benim attigim sistem 100fps e dusurmez dime fpsi 160-170e dusururse sikinti yok benim icinYani illaki performansa ek bir etkisi olacaktır ancak çok bir kasma donma vb. Problem yaratacağını sanmam. Ben R3 1200 RX550 2gb sistemimde kullanmıştım.
.hocam bende kullanıyorum onu eski pc de biraz kasmasına sebep oluyordu baya eski bi sistemdi ama yeni sistem biraz daha iyi hiç bir fark olmuyor o pc de de fazla kasma yapıcağını sanmıyorum
Walpaper engine oyuna girince kapanıyor diye biliyorum ama?Şöyle diyim mesela valoramt 1080p lowda 170-180 fps aliyor benim attigim sistem 100fps e dusurmez dime fpsi 160-170e dusururse sikinti yok benim icin
.
Nasil yani hocam?Walpaper engine oyuna girince kapanıyor diye biliyorum ama?
Sonuç olarak o hareketli duvarkağıdı etkin olmuyormu?Nasil yani hocam?
Walpaper engine oyuna girdiğinizde kendini otomatik arka planda kapatıyor diye biliyorum.Nasil yani hocam?
Bide hocam ben pcyi tv ye baglayarak kullnaicam bur sorun olurmu monitör olmadigindan dolayi monitorler malum 2.5k dan basliyorWalpaper engine oyuna girince kapanıyor diye biliyorum ama?
Hmm anladimWalpaper engine oyuna girdiğinizde kendini otomatik arka planda kapatıyor diye biliyorum.
Sorun olmaz ya. Sonuçta o da bir monitör görevi görecek.Bide hocam ben pcyi tv ye baglayarak kullnaicam bur sorun olurmu monitör olmadigindan dolayi monitorler malum 2.5k dan basliyor
Hmm anladim
Peki hocam sağolun sanırım bu apuyu alacağımSorun olmaz ya. Sonuçta o da bir monitör görevi görecek.
Bide yasakmi forumda bilmiyorum ama valo hesap satan guvenilir bi site biliyormusunuz?Sorun olmaz ya. Sonuçta o da bir monitör görevi görecek.
Hayırlı olsun hocamPeki hocam sağolun sanırım bu apuyu alacağım