Hangisini almalıyım?

Peki bu anakart nasıldır?
İyidir ama VRM olarak A Pro Max daha önde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyat ne la böyle :D.
2 tane ARGB girişi olması güzel ama 1000 ₺ vermezdim buna, 100 ₺ daha koyar gider B550M PRO-VDH WIFI alırdım 🤣.
900 TL civarı bir kaç sitede

Bu fiyat ne la böyle :D.
2 tane ARGB girişi olması güzel ama 1000 ₺ vermezdim buna, 100 ₺ daha koyar gider B550M PRO-VDH WIFI alırdım 🤣.
Aradığım özelliklere uygun mudur peki?

İyidir ama VRM olarak A Pro Max daha önde

900 TL civarı bir kaç sitede
Burası vatan pc burada her şey pahalı(!)

B450 AORUS ELITE diyorsan evet, hem RGB hem de ARGB girişi var, ikişer tane.
Vatan'dan almak zorunda mısın peki?
Hayır dediğiniz anakart için soruyorum.B550 PRO-VDH için yani.2 tane m.2 slotu olması hoşuma gitti.Sisteme hdd koymayı düşünmüyorum.
Bu arada evet zorundayım.Gönül ister ki itopyadan alayım ama aile izni olmadığı için sadece vatan bilgisayardan alabilirim.

Hayır dediğiniz anakart için soruyorum.B550 PRO-VDH için yani
Evet, 2 tane ARGB 2 tane de RGB girişi var o anakartta.
2 tane m.2 slotu olması hoşuma gitti.Sisteme HDD koymayı düşünmüyorum.
2 tane M.2 slotu seni cezbetmesin, ikinci slot PCIe 2.0 x4 veya PCIe 3.0 x2 hızında çalışır, bu da 2000 MB/saniye alman demek ikinci slottan.
B550M PRO-VDH WIFI'da da 2 tane M.2 slotu var, ama bunların ilki PCIe 4.0 hızında (eğer PCIe 4.0 SSD takarsan), ikincisi de PCIe 3.0 hızında çalışıyor, yani hızdan bir kaybın yok.

Evet, 2 tane ARGB 2 tane de RGB girişi var o anakartta.

2 tane M.2 slotu seni cezbetmesin, ikinci slot PCIe 2.0 x4 veya PCIe 3.0 x2 hızında çalışır, bu da 2000 MB/saniye alman demek ikinci slottan.
B550M PRO-VDH WIFI'da da 2 tane M.2 slotu var, ama bunların ilki PCIe 4.0 hızında (eğer PCIe 4.0 SSD takarsan), ikincisi de PCIe 3.0 hızında çalışıyor, yani hızdan bir kaybın yok.
En başta samsung 970 evo 1tb takacağım.Daha sonradan o 1tb dolarsa aynısından bir daha almayı düşünüyorum.
3400mb/2500mb hızı var.

En başta samsung 970 evo 1tb takacağım.Daha sonradan o 1tb dolarsa aynısından bir daha almayı düşünüyorum.
3400mb/2500mb hızı var.
Bende de 1 TB 970 EVO var, çok iyi cidden.
İleride gelirse ve paran yeterse bence 980 PRO al, hem PCIe 4.0 olacak, anakart da destekliyor, 10 numara olur 🤣.

Bende de 1 TB 970 EVO var, çok iyi cidden.
İleride gelirse ve paran yeterse bence 980 PRO al, hem PCIe 4.0 olacak, anakart da destekliyor, 10 numara olur 🤣.
Vatan bilgisayara gelirse alırım,mediamarkt ta olacağını sanmıyorum,geçen bir gittim hiçbir şey yok neredeyse.Tam takır buzdolabı gibi.3 tane ryzen 5 gördüm.1600x,1500x ve 2600'dü sanırsam.Anakart olarakta b365 vardı sadece:DKeşke bir itopya olsa keşke:(

Vatan bilgisayara gelirse alırım,mediamarkt ta olacağını sanmıyorum,geçen bir gittim hiçbir şey yok neredeyse.Tam takır buzdolabı gibi.3 tane ryzen 5 gördüm.1600x,1500x ve 2600'dü sanırsam.Anakart olarakta b365 vardı sadece:DKeşke bir itopya olsa keşke:(
İnternetten alabilirsen çok güzel olur valla.

Geri