Neler Yeni

Hangisini Almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat Kağan Küçükkiriş

İkisinden birini kesin olarak alacağım. Sizce hangisini almalıyım?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,286
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ben acer derdim ama şu konuya bir göz atmanda fayda var hocam.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001

İkisinden birini kesin olarak alacağım. Sizce hangisini almalıyım?
Dostum ortalama 1 aydır bu fiyatlarda ürün kovalıyorum ve hala yakalayamadım. En son vatan bilgisayar i7 12700H rtx3060 mux switchli sistemi 22.500 e vermişti ve ben onu almadığıma bin pişman olmuştum. O sistemi gördükten sonra bu sistemleri hiç satın alasım gelmedi. Ben alsam excalibur markasını tercih ederdim fakat indirim kovalamaya devam edeceğim.

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Arda Akel
AÇIKÇA ŞÖYLE YAZACAĞIM... Benden de sana tavsiye, Nitro'dan da, Excalibur'dan da uzak dur. Akıllı davran, herkes alıyor bende alayım deme. Uzun süre gidecek, tasarruf edebileceğin bir makine seç. 4-5 yıl sonrasında HER NİTRO tak diyor ve duruveriyor. Excalibur'a gelecek olursak, hala yerine oturmamış bir marka kaç yıl geçmesine rağmen. Yani, izlediğim yabancı teknoloji kanalları öyle diyor ikisi için de, bende onlara güveniyorum çünkü, kaç yıldır takip ediyorum. Ciddi ciddi içinden geçiyorlar bazıları bilgisayarların, laptopların. Nesi var nesi yok araştırıyor ve İLLAKİ her video da oyun testi yapıyorlar.

Benim tavsiyem, HP Victus. Ben de şu an i5-12500H ve 8GB RAM, RTX 3060 versiyonu var, 2022'nin Ekim sonu, Kasım başı gibi almıştım.
Kaç ay oldu, hala tıkır tıkır çalışıyor. Bunu da o yabancı kanalları takip ettikten sonra aldım bu arada. Haa, aklından şu geçebilir, ''i5 benim neyime, i7'den daha kötü!''... Ama bu 12ci nesil i5. Dikkatini çekerim yani. Benchmark'lara baktığıma ve videolardan gördüğüm kadarıyla,11ci nesil i7-H serisinden 15-20% daha güçlü ve ŞU ANA KADAR hiçbir şekilde FPS düşüşü, bug, ping falan yaşamadım. Kaç aydır GTA V (en basit örnek, misal) oynuyorum aynı şekilde.

Maşallah, kedi gibi mırıldıyor, ''sev beni, oyna benimle'' diyor makine bana :) Haa tabi şu da var, kaç saat aralıksız oynarsan tabii biraz sinirlenmeye, tıslamaya, hırlamaya başlar her kedi, değil mi ama? Sıkılır, ''bırak beni sıcak bastı, afakanlar bastı lan!'' der :D

Biraz makara bir yana, soğutma sistemi de çok iyi, fanları biraz gürültülü evet ama hepsinin öyle. Omen Gaming HUB var içinde, Mux switch olmadığı için. Ama bu eksiğine rağmen, onunla da kolaylıkla soğutabiliyor. Bununla birlikte, sana fanları ayarlayabilme ve performans modunu değiştirebilme olanağı tanıyor.

Son, küçük ama önemli bir uyarı: İlk başta bilgisayar alışmaya çalışacak, inceden bir gürültülü çalışacak fanlar ilk aldıktan bir kaç hafta sonra ama aldırma bende de oldu o. Bende dedim ''Allah Allah! Lan? Dakka bir gol bir, sıkıntı mı çıktı acaba?'' gittim direkt geri teknosaya, dediler yok, o öyle. Dedim, az daha rezil oluyorduk lan 30k TL ile, iyi mi..! :D

Ben diyeceğimi dedim, vereceğim tavsiyeyi verdim güzel kardeşim. Şimdiden hayırlı olsun. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,091
Üyeler
163,946
Son üye
osmanmedia
Top Bottom