Hangisini seçmeliyim

Zowieyi biraz araştırdım ve herkes orta tekerlekten şikayetçi, diğer taraftan rival 700 bildiğim bir mouse tavsiye ederim.

3 yıldır zowie kullanıyorum. Scrollu oyunlarda zıplama tuşu olarak yani günde ortalama 5 saate yakın kullanıyorum. bugüne kadar bir problem çıkarmadı.

3 yıldır zowie kullanıyorum. Scrollu oyunlarda zıplama tuşu olarak yani günde ortalama 5 saate yakın kullanıyorum. bugüne kadar bir problem çıkarmadı.
Sende sorun çıkarmamış olması diğer kişilerde sorun çıkarmayacak olması anlamına gelmiyor.

Dostum sana tavsiyem bir teknoloji mağazasına gidip ikisinide eline alman elin hangisine daha iyi oturursa onu al.

Zowie öneririm

Sende sorun çıkarmamış olması diğer kişilerde sorun çıkarmayacak olması anlamına gelmiyor.
bende sorun çıkarmamış olduğu için sorunsuzdur, onları ciddeye alma tarzında bir şey yazmadım farkındaysan. Herkes yazıp video atmışsın genelleme yapmışsın bana attığın yoruma bak :)

bende sorun çıkarmamış olduğu için sorunsuzdur, onları ciddeye alma tarzında bir şey yazmadım farkındaysan. Herkes yazıp video atmışsın genelleme yapmışsın bana attığın yoruma bak :)
İstisnalar kaideyi bozmaz.

zowiede çok sağlam marka
steelseries de bence rival 710

Zowie daha çok ergonomiye önem veren bir marka sensörleri o kadar iyi olmuyor. Diğer tarafta SteelSeries'ın kullandığı sensörler daha kaliteli oluyor. Ben SteelSeries öneririm.

Geri