Hani şu bilgisayardan anlamayan tipler vardır ya

Bu arkadaşın doğumu şu şekilde gerçekleşiyor dikkatlice okuyun çevrenizdekilere anlatın lütfen. Bu arkadaş bilgisayarla ilk yakınlaşmalarında internetten oyun indirmeye çalışıyor ama oyunu indiremiyor. Hemen Google amcasına soruyor tabi o zamanlar bu forum olmadığı için bir yerde ram indirin her oyunu rahatça oynayın tarzı bir şey okuyup tıklıyor. Tabi bilgisayarı orada bozulunca bilgi ve tecrübe seviyesi o noktada kalıyor. Güncelleme gelmiyor. Tarih günümüve gelince de diyor ki "RAM çok ise sistem iyidir.". Siz siz olun çoluğunuza çocuğunuza öğretin, öğrettirin.

Haysvzbusvsgavacagvsz
Abi inanılmaz ya gerçekten çok gülünç çocuğa daha öyle bir ekran kartı çıkmadı önümüzdeki 5 sene bile öyle bir ekran kartı çıkamaz demiştim. Yoo ben aldım felan diyordu.

Bunun TDK da karşılığı Cahilliktir ve bunu yapan youtube kanallarıda var beni bu şaşırtıyor

Üni sınavına çalış hacı bilgisayar falan şimdilik hikaye bunlar ünideyken dalar bi daha çıkmazsın bilgisayar işine. Ama önce üni.
Kanka kendimede biraz zaman ayırayım demi? Birazda internette takılayım hep ders hep ders nereye kadar. xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,681
Üyeler
184,342
Son üye
alpeer1
Geri