HANSUO AÇIKLAMALARI !!!

O yaşlarda bir kız kardeşin abisiyim ve öyle bir şeyden haberim olsa muhtemelen oğlanı *ldürmez daha beterini yapardım cezasını da gururla çekerdim aklını kullanmadan yazı yazmışsın daha ne dediğinden haberin yok
La senin gibi düşük zekalı canlı ilemi tartışacağım.Bu kadar zeka geriliği ile nasıl yaşayabiliyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak mesela beyin sadece emoji atmaya ve boş laf yapmayı seçenek olarak sunuyor.G*riz*kalı olmak böyle bir şey işte.

Son düzenleme:
Keşke insanlar deilrmek yerine çocuklarını, kardeşlerini eğitseler.
Eğer böyle düşünüyorsan devlet okullarinda yüz binlerce insan direk tacizci oluyor

Şöyle bir bakıyorum 1.5 yıl önce de aynı kişiydim şimdide aynı kişiyim herhangi bir vahiy inmedi 16 yaşında asla 20 yaşında biriyle konuşmazdım. Çünkü dediğin gibi çok garip.

Ben 16 yaşındayken okulun serserileri okula pre*rvatf getiriyordu onunla ne yaptıklarını sen düşün. İstediğin kadar konuş 16 yaş gayet bilinçli, ne yaptığının farkında olan, kendi kararlarını almak için yeterli bir yaş kolay kolay manipüle edilemez.

Benimde kız kardeşim var daha 12 yaşında işte o kız daha olgunlaşmamış o zaman taciz oluyor. Aylar önce tabletini ele geçirdiğimde sapkın bir Kore aşkı, saçma sapan Koreli kızların youTube videoları olduğunu gördüm. Çok kızdım O zamandan beridir tableti aldım evdeki bütün telefonlara şifre koydum benim haberim olmadan asla alamıyor.

Bu çocuklar bu yaşta bile eğitilmiyorsa 16 yaşında iken 20 yaşında biriyle sevgili olması veya konuşması normal. Keşke insanlar bu tür olaylara karşı delirmek yerine çocuklarını, kardeşlerini sert bir sekiilde eğitseler. kanıtlanmamış olayda "ben bu tür olaylara karşı sert tepki veriyorum yah" şeklinde değil.
Galiba dediğim şeyi yanlıs anladın sen. Ben zaten bilinçli ve etrafımdakileri bilinçlendiren birisiyim kafayı yerim, deliririm dediğim nokta kardeşimi taciz eden kişiye yönelik. Sürekli uç örneklerden yürüyorsun, bahsettiğin yaşam formları normal değil bir kere. Ben normal diyebileceğimiz insanları ele alıyorum. Kaldı ki benim tepkim, yukarıda ki arkadaş ve onun gibi düşünenlere karşı. Bu tür hassas konularda bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda olanlarda suçludur benim gözümde.

Galiba dediğim şeyi yanlıs anladın sen. Ben zaten bilinçli ve etrafımdakileri bilinçlendiren birisiyim kafayı yerim, deliririm dediğim nokta kardeşimi taciz eden kişiye yönelik. Sürekli uç örneklerden yürüyorsun, bahsettiğin yaşam formları normal değil bir kere. Ben normal diyebileceğimiz insanları ele alıyorum. Kaldı ki benim tepkim, yukarıda ki arkadaş ve onun gibi düşünenlere karşı. Bu tür hassas konularda bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda olanlarda suçludur benim gözümde.
Uç örnek değil abi günlük hayattan örnek veriyorum her şeye uç örnek diyorsun. Olanı soylüyorum. Taciz varsa zaten delirebilrsin bende deliririm tacize sinirlenmemek diye bir şey olur mu?
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın derken ne demeye çalıştın anlamadım.

La senin gibi düşük zekalı canlı ilemi tartışacağım.Bu kadar zeka geriliği ile nasıl yaşayabiliyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak mesela beyin sadece emoji atmaya ve boş laf yapmayı seçenek olarak sunuyor.G*riz*kalı olmak böyle bir şey işte.
Benden akıllı olsaydın hakaret edeceğine soruma cevap verirdin ayrıca adamın yazdıkları bildiğin taciz yaşıtına da yazsa 5 yaş küçüğüne de yapsa adamın yaptığı bildiğin taciz kız belki kendinden büyük biriyle konuşmuş olabilir ama bana göre hata kızın ailesinde ve sapıkta gayet net zaten

''Juadis Balonu Patladı 🤡🤡'' videosu tahmini kaç haftaya gelir? zattiri zort zort ''eleştiri'' kanallarına prim vermeyin la eşek misiniz olm siz? Adam A diyor yarın B diyor 3 ay sonra B oluyor Z

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,575
Üyeler
186,752
Son üye
Musti1
Geri