Neler Yeni

Haporlorden dolayı statik elektrik

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Can
Eski hilgisiysrimda statik elektrik vardı ondan dolayı yandı ve fişe topraklama yaptık akım korumalı priz aldık yeni PC aldık ama ben eski pcimde kullandığım hoparlöri bu pcye taktım sıkıntı olur mu

Farex

80+ Silver
belli olmaz olabilirde anakarta yüksek akım verirse elveda de ankartına ki anakartla kalırsa tabi riske atma derim.

Farex

80+ Silver
Daha hoparlörün çalışma prensibini bilmiyorsun.
Bilgisayar mühendisi olan insana bunu söyleyen ilk defa gördüm üstelik 14 yaşında ve profil fotoğrafı monster logolu ahahahahah şaka gibi forum kitlesi yakında 0-1 yaş olacak herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belli olmaz olabilirde anakarta yüksek akım verirse elveda de ankartına ki anakartla kalırsa tabi riske atma derim.
Hacı çıkardım şimdi ama sıkıntı olmaz artık deme nasıl anlayabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayar mühendisi olan insana bunu söyleyen ilk defa gördüm üstelik 14 yaşında ve profil fotoğrafı monster logolu ahahahahah şaka gibi forum kitlesi yakında 0-1 yaş olacak herhalde
Hocam bide büyük haporler bass ayari falan var pcye takınca pat ediyo

Son düzenleme:

Farex

80+ Silver
Hacı çıkardım şimdi ama sıkıntı olmaz artık deme nasıl anlayabilirim

Hocam bide büyük haporler bass ayari falan var pcye takınca pat ediyo
O pat etmesi normal arızalı sonuçta dediğine göre. Eğer cihaz açılıyorsa problem yoktur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O pat etmesi normal arızalı sonuçta dediğine göre. Eğer cihaz açılıyorsa problem yoktur.
Anladım hocam çok sağolasın birde hani sıkıntı falan var mıdır nasıl anlarız elektrikle ilgili sıkıntı olup olmadığını bilgili bir abime benziyorsun yardımcı olursan bana çok mutlu olurum 😊

Anladım hocam çok sağolasın birde hani sıkıntı falan var mıdır nasıl anlarız elektrikle ilgili sıkıntı olup olmadığını bilgili bir abime benziyorsun yardımcı olursan bana çok mutlu olurum
Kontrol kalemiyle falan anlaşılır mı

Top Bottom