Yarın pc hocasının çıkaracahi sistemi bekleArkadaşlar selam daha önce hiç bilgisayarım olmadı bu sistem alınır mı? 3500tl için ekipman bütçem var
O pahalı sistem çıkartıcak diye biliyorumYarın pc hocasının çıkaracahi sistemi bekle
O 13k+ sistem çıkartıcak diye biliyorum onu alırsam ekipman alamam birde haqqusda monitör indirimide varbende almayi dusunuyorum ama kart extrem yuzunden alamiyorum. cok buyuk indirim sunmamis ama bu piyasada 3 ün 5 in hesabinj yapmayip cökmek lazim. bide yarin pc hocasi suncak o da önemli
Bana fiyat normal geldiArkadaşlar selam daha önce hiç bilgisayarım olmadı bu sistem alınır mı? 3500tl için ekipman bütçem var
Çok iyi bir indirim diyemem ama bu tarz sistem arayanlar alabilir.Arkadaşlar selam daha önce hiç bilgisayarım olmadı bu sistem alınır mı? 3500tl için ekipman bütçem var
Sizce alınır mı? sorun yaratırmı ona göre almayı düşünüyorumArkadaşlar selam daha önce hiç bilgisayarım olmadı bu sistem alınır mı? 3500tl için ekipman bütçem var
Hocam bütçem max 16500 bu fiyata her şey dahil sistem bulunurmu bundan başka yardımcı olurmusunuzÇok iyi bir indirim diyemem ama bu tarz sistem arayanlar alabilir.
Bulunur ama bundan çok daha iyi bir şey olmaz. En iyi ihtimalle daha iyi bir kasa kullanırlar ve ekran kartı falan daha iyi modeller seçilir.Hocam bütçem max 16500 bu fiyata her şey dahil sistem bulunurmu bundan başka yardımcı olurmusunuz
Hocam kasanın küçük olmasıda benim için iyi çok alanım yokBulunur ama bundan çok daha iyi bir şey olmaz. En iyi ihtimalle daha iyi bir kasa kullanırlar ve ekran kartı falan daha iyi modeller seçilir.
Ben bi papayla konuşıyım haber ederim en geç 10dk yaBulunur ama bundan çok daha iyi bir şey olmaz. En iyi ihtimalle daha iyi bir kasa kullanırlar ve ekran kartı falan daha iyi modeller seçilir.
Psu değiştirip almanızı öneririm alıcaksanız fiyatı iyi değil ayrıcaArkadaşlar selam daha önce hiç bilgisayarım olmadı bu sistem alınır mı? 3500tl için ekipman bütçem var
PSU iyi değiştirmeye gerek yok.Psu değiştirip almanızı öneririm alıcaksanız fiyatı iyi değil ayrıca
PC HOCASI BEKLEYİN