Yani cloud3 alablrsnız eğer bütçenizi yoruyorsa da 2.el kategorisinden veya sarı sitede satılan razer barracuda x kulaklıklardan alablrsnız.(0 olanlardan bahsediyorum fiyatları ortalama 2.5k 2.6k)Arada ki farkı vermek istemiyorsanız alın fakat şahsen cloud 3 alırdımben başka kulaklıkla karıştırdım pardon
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun arkada müzik birde
neye göre bunu söyledin meselaKesinlikle alınmaz hocam hs80 bakın
cloud 3 ün sesi az diyorlar hocam wireless ınYani alablrsnız eğer bütçenizi yoruyorsa da 2.el kategorisinden veya sarı sitede satılan razer barracuda x kulaklıklardan alablrsnız.(0 olanlardan bahsediyorum fiyatları ortalama 2.5k 2.6k)Arada ki farkı vermek istemiyorsanız alın fakat şahsen cloud 3 alırdım
Söyleyen kimse sallamış. 53mm sürücüleri var.Hs80de de 50mm sürücüler var.Son sese getirip hoparlör olarak kullanıyorumcloud 3 ün sesi az diyorlar hocam wireless ın
cloud 3 wireless alacağım ozaman bütçe yetmezsede barracuda ozaman yapacak bir şey yokSöyleyen kimse sallamış. 53mm sürücüleri var.Hs80de de 50mm sürücüler var.Son sese getirip hoparlör olarak kullanıyorum![]()
1 senedir barracuda kullanan biri olarak söyledimneye göre bunu söyledin mesela
sana yanıt vermediğime göre cloud 3 wireless değil dostum?
Bütçenize yetiyor.4k bütçe belirttiniz kulaklık 4k zaten.Ek olarak barracuda x alacaksanız İstanbul içindeyseniz de 0 elimde mevcut.Beğenmediğim için 2.el kategoriye koydum.İstanbul içinde değilseniz de farklı ilanlarda bulabilirsiniz fakat elden harici param güvende dahi olsa almayıncloud 3 wireless alacağım ozaman bütçe yetmezsede barracuda ozaman yapacak bir şey yok![]()
hocam her ihtimale karşı kabloluda önerir misiniz?Söyleyen kimse sallamış. 53mm sürücüleri var.Hs80de de 50mm sürücüler var.Son sese getirip hoparlör olarak kullanıyorum![]()
yani bir şey olur bütçem azalırsa diye dedimBütçenize yetiyor.4k bütçe belirttiniz kulaklık 4k zaten.Ek olarak barracuda x alacaksanız İstanbul içindeyseniz de 0 elimde mevcut.Beğenmediğim için 2.el kategoriye koydum.İstanbul içinde değilseniz de farklı ilanlarda bulabilirsiniz fakat elden harici param güvende dahi olsa almayın
Cloud 3 wireless için dünyanın en bassız kulaklığı diyorlar, biraz araştır istersenSöyleyen kimse sallamış. 53mm sürücüleri var.Hs80de de 50mm sürücüler var.Son sese getirip hoparlör olarak kullanıyorum![]()