Yani cloud3 alablrsnız eğer bütçenizi yoruyorsa da 2.el kategorisinden veya sarı sitede satılan razer barracuda x kulaklıklardan alablrsnız.(0 olanlardan bahsediyorum fiyatları ortalama 2.5k 2.6k)Arada ki farkı vermek istemiyorsanız alın fakat şahsen cloud 3 alırdımben başka kulaklıkla karıştırdım pardon
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun arkada müzik birde
neye göre bunu söyledin meselaKesinlikle alınmaz hocam hs80 bakın
cloud 3 ün sesi az diyorlar hocam wireless ınYani alablrsnız eğer bütçenizi yoruyorsa da 2.el kategorisinden veya sarı sitede satılan razer barracuda x kulaklıklardan alablrsnız.(0 olanlardan bahsediyorum fiyatları ortalama 2.5k 2.6k)Arada ki farkı vermek istemiyorsanız alın fakat şahsen cloud 3 alırdım
Söyleyen kimse sallamış. 53mm sürücüleri var.Hs80de de 50mm sürücüler var.Son sese getirip hoparlör olarak kullanıyorumcloud 3 ün sesi az diyorlar hocam wireless ın
cloud 3 wireless alacağım ozaman bütçe yetmezsede barracuda ozaman yapacak bir şey yokSöyleyen kimse sallamış. 53mm sürücüleri var.Hs80de de 50mm sürücüler var.Son sese getirip hoparlör olarak kullanıyorum
1 senedir barracuda kullanan biri olarak söyledimneye göre bunu söyledin mesela
sana yanıt vermediğime göre cloud 3 wireless değil dostum?
Bütçenize yetiyor.4k bütçe belirttiniz kulaklık 4k zaten.Ek olarak barracuda x alacaksanız İstanbul içindeyseniz de 0 elimde mevcut.Beğenmediğim için 2.el kategoriye koydum.İstanbul içinde değilseniz de farklı ilanlarda bulabilirsiniz fakat elden harici param güvende dahi olsa almayıncloud 3 wireless alacağım ozaman bütçe yetmezsede barracuda ozaman yapacak bir şey yok
hocam her ihtimale karşı kabloluda önerir misiniz?Söyleyen kimse sallamış. 53mm sürücüleri var.Hs80de de 50mm sürücüler var.Son sese getirip hoparlör olarak kullanıyorum
yani bir şey olur bütçem azalırsa diye dedimBütçenize yetiyor.4k bütçe belirttiniz kulaklık 4k zaten.Ek olarak barracuda x alacaksanız İstanbul içindeyseniz de 0 elimde mevcut.Beğenmediğim için 2.el kategoriye koydum.İstanbul içinde değilseniz de farklı ilanlarda bulabilirsiniz fakat elden harici param güvende dahi olsa almayın
Cloud 3 wireless için dünyanın en bassız kulaklığı diyorlar, biraz araştır istersenSöyleyen kimse sallamış. 53mm sürücüleri var.Hs80de de 50mm sürücüler var.Son sese getirip hoparlör olarak kullanıyorum