Neler Yeni

RAZER BARRACUDA X 2022 alınır mı?

hawkddf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Alper Karakuş
Ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Memnunum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
Emir
ben başka kulaklıkla karıştırdım pardon
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun arkada müzik birde
Yani cloud3 alablrsnız eğer bütçenizi yoruyorsa da 2.el kategorisinden veya sarı sitede satılan razer barracuda x kulaklıklardan alablrsnız.(0 olanlardan bahsediyorum fiyatları ortalama 2.5k 2.6k)Arada ki farkı vermek istemiyorsanız alın fakat şahsen cloud 3 alırdım

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
Yani alablrsnız eğer bütçenizi yoruyorsa da 2.el kategorisinden veya sarı sitede satılan razer barracuda x kulaklıklardan alablrsnız.(0 olanlardan bahsediyorum fiyatları ortalama 2.5k 2.6k)Arada ki farkı vermek istemiyorsanız alın fakat şahsen cloud 3 alırdım
cloud 3 ün sesi az diyorlar hocam wireless ın

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
Söyleyen kimse sallamış. 53mm sürücüleri var.Hs80de de 50mm sürücüler var.Son sese getirip hoparlör olarak kullanıyorum :D
cloud 3 wireless alacağım ozaman bütçe yetmezsede barracuda ozaman yapacak bir şey yok :kedi:

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Bende gaming gecesinde almıştım 1 aydan fazla oldu gayet memnunum. Rahat, ağrı yapmıyor, boynuma aldığımda başlığı dönüyor, şarjı uzun gidiyor, terletme yapmıyor sıcakta bile. Ben memnun kaldım.

• Beğen
Reaksiyonlar: XEKO

Amd34

80+ Silver

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 16

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
Emir
cloud 3 wireless alacağım ozaman bütçe yetmezsede barracuda ozaman yapacak bir şey yok :kedi:
Bütçenize yetiyor.4k bütçe belirttiniz kulaklık 4k zaten.Ek olarak barracuda x alacaksanız İstanbul içindeyseniz de 0 elimde mevcut.Beğenmediğim için 2.el kategoriye koydum.İstanbul içinde değilseniz de farklı ilanlarda bulabilirsiniz fakat elden harici param güvende dahi olsa almayın

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
Söyleyen kimse sallamış. 53mm sürücüleri var.Hs80de de 50mm sürücüler var.Son sese getirip hoparlör olarak kullanıyorum :D
hocam her ihtimale karşı kabloluda önerir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçenize yetiyor.4k bütçe belirttiniz kulaklık 4k zaten.Ek olarak barracuda x alacaksanız İstanbul içindeyseniz de 0 elimde mevcut.Beğenmediğim için 2.el kategoriye koydum.İstanbul içinde değilseniz de farklı ilanlarda bulabilirsiniz fakat elden harici param güvende dahi olsa almayın
yani bir şey olur bütçem azalırsa diye dedim

gunesss

80+
Cloud 3 wireless için dünyanın en bassız kulaklığı diyorlar, biraz araştır istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,336
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom