Neler Yeni

RAZER BARRACUDA X 2022 alınır mı?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
Emir
hocam her ihtimale karşı kabloluda önerir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani bir şey olur bütçem azalırsa diye dedim
Kablolu olarak yine cloud 3 öneririm.Hs80 önerirdim fakat şu an fiyatı yükseklerde

• Beğen
Reaksiyonlar: XEKO

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
Kablolu olarak yine cloud 3 öneririm.Hs80 önerirdim fakat şu an fiyatı yükseklerde
hocam wireless gereklimi sizce yani kabloluyla kablosuz arasında farkı varmı cloud 3 ün wireless almak mantıksızmı acaba

Amd34

80+ Silver
Bu arada razera 40-50 saat filan batarya süresi vermişler ama 1 hafta sürmeden bitiyor günde 4 saat filan kullanıyorum ve ses tekerliği sonlara doğru getirince sağ tarafta sesi kesiyor batarya belki adaptörle şarj ediyorum diye bende bozulmuştur bilemiyorum ama ses tekerleği blackshar v2’de de aynı sorunu yaşamıştım

gunesss

80+
hocam wireless gereklimi sizce yani kabloluyla kablosuz arasında farkı varmı cloud 3 ün wireless almak mantıksızmı acaba
cloud 3 wirelesste bass yok diye söyleniyor herkes, sadece oyun odaklı, bildiğin sıfır bass diyeni duydum, kablosuz kulaklığın rahatını kullanan bilir, ben birdaha hayatım boyunca kablolu kullanmam sanırım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada razera 40-50 saat filan batarya süresi vermişler ama 1 hafta sürmeden bitiyor günde 4 saat filan kullanıyorum ve ses tekerliği sonlara doğru getirince sağ tarafta sesi kesiyor batarya belki adaptörle şarj ediyorum diye bende bozulmuştur bilemiyorum ama ses tekerleği blackshar v2’de de aynı sorunu yaşamıştım
aynı sorun vardı, servise yolladım direkt sıfırıyla değişti. bataryasını da her gün aktif min. 5-6 saat kullanmama rağmen tahminen 9-10 günde bir şarj ediyordum.

• Beğen

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
Emir
Bütçe varsa mantıklı.Klavyem ve mouse kablosuz.Fakat kulaklıklıgım kablolu.Aslında ilk kablosuz olması gereken ekipman kulaklık.Ciddi anlamda rahatlıgı var.Ben razerı aldıgımda kabloszun rahatlıgını tadınca hosuma gitti fakat hs80nin performansı yüzünden rafa kaldırdım

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
Bütçe varsa mantıklı.Klavyem ve mouse kablosuz.Fakat kulaklıklıgım kablolu.Aslında ilk kablosuz olması gereken ekipman kulaklık.Ciddi anlamda rahatlıgı var.Ben razerı aldıgımda kabloszun rahatlıgını tadınca hosuma gitti fakat hs80nin performansı yüzünden rafa kaldırdım
ne gibi avantajı varki wireless ın onu anlayamadım ben mantıksız geliyor + 2k vermeye değermi ve bassı az diyorlardı wireles ın

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin

Kablosuz bir nimet aga ya. Her yere tak götür kulaklığı şarkı açık. Mutfağa, tuvalete, diğer odalara. Nimet valla.

Alla alla. Ben sıfır aldım 11 ekimde. 70 ile şarj geldi. Aşağı yukarı günlük kullandım. Bir kere şarj ettim ve şu an şarjı yine 60-70’lerde.

• Beğen

Amd34

80+ Silver
Kablosuz bir nimet aga ya. Her yere tak götür kulaklığı şarkı açık. Mutfağa, tuvalete, diğer odalara. Nimet valla.

Alla alla. Ben sıfır aldım 11 ekimde. 70 ile şarj geldi. Aşağı yukarı günlük kullandım. Bir kere şarj ettim ve şu an şarjı yine 60-70’lerde.
Knk ben adaptörle ediyorum ondan olabilir mi ilk zamanlar iyi gidiyordı ne zaman şarj ettiğimi unutuyordum şimdi 1 haftayı görüyor görmüyor

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Knk ben adaptörle ediyorum ondan olabilir mi ilk zamanlar iyi gidiyordı ne zaman şarj ettiğimi unutuyordum şimdi 1 haftayı görüyor görmüyor

Bilemedim kanka. PC kapalıyken bağladım. Onun enerjisi ile şarj etti. Ve bildiğim kadarıyla yavaş şarj bataryaları yavaş öldürüyor. PC'de USB'nin gücü bildiğim kadarıyla az olduğu için yavaş eder ama az zarar verir diye tahmin ediyorum.

Galvatron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Cengiz Karaköseoğlu

Kulaklığın sesi nasıl

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
Emir
ne gibi avantajı varki wireless ın onu anlayamadım ben mantıksız geliyor + 2k vermeye değermi ve bassı az diyorlardı wireles ın
Dediklerimi sanki boşa diyormuşum gibi hissediyorum.Kablolu kulaklıkların kablosu maks 1 1.5metre hareket kısıtlı.Ayağa kalkacaksınız çıkarıp kalkıyorsunuz veya wcye gideceksiniz 2dakika çıkarıyorsunuz fakat o an oyuna girmişsiniz başlayıp başlamadıgı ıcın hızlı hareket etmeniz gerek.Bu şeyler başta saçma gelebilir fakat uzun vadede ciddi anlamda rahatlık.Onun için kulaklık almışken kablosuz alın.cloud 3 ün sesi az olmasının imkanı yok diyorum.
burada kullanıcı deneyımı var.Ek olarak teknik olarak imkansız.KLasik internette kirli bilgi paylaşımları.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Kulaklığın sesi nasıl

Kulaklıktaki seviye son, PC'den ise 50-80 falan açıyorum. Yüksek sesi sevmeme rağmen fazlası rahatsız ediyor.

Oyun olarak hikayeli oynadığım için online FPS'lerde ses kasma falan nasıl bilemiyorum.

Son düzenleme:

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
Dediklerimi sanki boşa diyormuşum gibi hissediyorum.Kablolu kulaklıkların kablosu maks 1 1.5metre hareket kısıtlı.Ayağa kalkacaksınız çıkarıp kalkıyorsunuz veya wcye gideceksiniz 2dakika çıkarıyorsunuz fakat o an oyuna girmişsiniz başlayıp başlamadıgı ıcın hızlı hareket etmeniz gerek.Bu şeyler başta saçma gelebilir fakat uzun vadede ciddi anlamda rahatlık.Onun için kulaklık almışken kablosuz alın.cloud 3 ün sesi az olmasının imkanı yok diyorum.
burada kullanıcı deneyımı var.Ek olarak teknik olarak imkansız.KLasik internette kirli bilgi paylaşımları.
aa şimdi anladım oyundan örnek verince lolde 30 35 maç kaçırmışımdır öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,350
Üyeler
161,036
Son üye
RLEX
Top Bottom