Neler Yeni

🔥🔥🔥Haqqus RTX 3050 SİSTEM 7999 TL🔥🔥🔥

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mert Erçelik
arayan kişiye inanayımmı dedim cidden 50 stok haricimi biz alabildik diye, sölediğinde site stok olmamasına rağmen satış yapmaya devam etmiş hatta linkteki anakart bile hatalıymış,
dedi youtber gelir stokları gözüyle gördü kendini böle bir riske atmaz dedi, sizin haricinizde 200,300 kişi sitemi alamadık diye mesaj atmış siteye anlık 10k dan fazla kişi girmiş, bazıları siteyei bilerek kapattınız diyor böle bir şey yapmadık diye savundu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şahsen ben inandım 50 adet stok 50 yani kaç bin kişi girdi gayet normal, siteyi amazon altyapısına geçirmelerine rağmen çökmüş inanmıyordum arayan kişiyle konuşunca 5 dk durumu anladım.

sistemi tekrardan her parçası ile hesapladım bize gönderilecek farklı parçalar ile tam 7.750 tl kar yani direk %50 fiyatına gelmiş oldu, alan herkese hayırlı uğurlu olsun

Son düzenleme:

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
o zaman 50 stok hiç var olmadı :kekw:
50 stok hiç olmadı zaten yalan dolan. site hiç açılmadıki 50 stok satsın. Bunlar hikaye attı stoklar bitti dedi ve o an site düzeldi tamamen. ve söylediklerine göre 15 kişi 5800 fiyatına göre sipariş verdi ama ben denediğimde sepete eklenmiyordu. Büyük ihtimalle özetlersek olay şu şekilde oldu.

Bunlar linki paylaşmadan siteyi kapattılar. 45 dk hiç siteye giriş olmadı daha sonra siteyi tekrar açtılar ram in stoğu 0 yaparak. Ama nasıl olduysa bazıları sipariş verdi. Olay bu :D

WhoCares

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
50 stok hiç olmadı zaten yalan dolan. site hiç açılmadıki 50 stok satsın. Bunlar hikaye attı stoklar bitti dedi ve o an site düzeldi tamamen. ve söylediklerine göre 15 kişi 5800 fiyatına göre sipariş verdi ama ben denediğimde sepete eklenmiyordu. Büyük ihtimalle özetlersek olay şu şekilde oldu.

Bunlar linki paylaşmadan siteyi kapattılar. 45 dk hiç siteye giriş olmadı daha sonra siteyi tekrar açtılar ram in stoğu 0 yaparak. Ama nasıl olduysa bazıları sipariş verdi. Olay bu :D
aynen 5802 olarak gözukuyordu eklenmiyordu sepete baktılar olmuyor işin ucu kaçtı sistemide stoklarıda yok ettiler sitelerden :kekw:

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Bu olay noldu harbiden bu siteden alabilen var mı? Güzel reklam insanlarıda çocuk yerine koyuyorlar :D tamam inandık

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
aynen 5802 olarak gözukuyordu eklenmiyordu sepete baktılar olmuyor işin ucu kaçtı sistemide stoklarıda yok ettiler sitelerden :kekw:
sistemi sildiler zaten, milletin aklıyla alay ediyorlar

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
Merak ediyorumda bu tarz sistemler daha iyi birt altyapısı olan hepsiburada n11 trendyol gibi sistelerden satılamaz mı?
açarlar o sitelerin birinde bir mağaza herkes rahat rahat alır...aksaklık olsa bile bu kadar olmaz...

tamam sitelerin komisyonu falan olur arada ama onuda eklesinler valla ben razıyım

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
5800 ü görüp almadığım için aşırı pişman oldum 1.5 saat boşuna bekledik
Aynı durumdan müzdaribim.bende hata var diye fiyatta almamıştım.sepete kadarda eklemiştim ödeme adımından geri döndüm.

Cihangir

80+ Gold
kimse alamadımı

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Yusuf Bahadır
Beni de aradılar aynı teklifi sundular. Gece 10a kadar para ek ödemeyi tamamlamı ya da iade edeceklerini söylediler. İadeyi tercih ettik. Sonuçta ben ürünü markaları için almıştım. Aourous elite yerine gaming oc , ssd ve ram markası değişiyor. Hoşuma gitmedi. Herkes sözünü tutmalı.

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Yusuf Bahadır
Beyler cidden aorus elite kartlı falan alan oldu mu? Ben sonradan gelen teklifi reddettim. Aradıklarında bacağım kırılmıştı acilde yatıyordum. İptal ettim, sizde durumlar ne?

Top Bottom