Neler Yeni

🔥🔥🔥Haqqus RTX 3050 SİSTEM 7999 TL🔥🔥🔥

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
Beni sımdı aradılar sıstemde 4 parça degısıp yolıcakşarını +2200 TL ek ücret tek anladıgım Anakart 510 oşcakmıs ekran kartı 3 fan ama başka model sadece râm aynı hepsı degismis
parça değişme hakları yok normalde videoda özellikle belirttiler 50 stok hepsi aynı parçalar olacak diye

Fatih534

80+ Bronze
Benide Aradılar Ram Farklı Anakart Farklı Ekran Kartı 3 fan gigabayte Yollicaklarmış

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Erçelik
Çok saçma 50 adet bısmıs oyüzden bızım parcalarımızı degıstıtmısler
beni daha aramadılar bekliyorum, diğer parçalar bittiği içinmmi parça değiştirmişler madem 50 stoklu biz nasıl satın alabildik+15 olarak

WhoCares

80+ Gold
5800 alanlarda sadece ramler eksikti oda 1825 tl ye denk geliyordur nasıl 2200 istiyorlar :kekw:

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Erçelik
o zaman 50 stok hiç var olmadı :kekw:
stok bitti diye story attıktan sonra site açıldı öle 5800 den alabildik, işin garibi stok bitti dedikten sonra site açıldı, ne hikmetsede stok bitince yinede 15 adet satılabilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

son durum aradılar, biten stok harici mağduriyet yaşanmaması adına siparişlerimizi iptal etmemişler, yasal süreclerle ilgili sıkıntı yaşamamak için büyük yaptırımlar olcağını bizde biliyoruz dedi, youtuberında kanalını tehlikeye atmaz dedi, 4 parça değişti, h510 gigabyte anakart, apacer 2x8 rgb ram, gigabyte rtx 3050 gaming oc modelleri ile ,ssd team force 500gb m2 + 2196,21 tl fark alarak gönderim sağlıyacaklarını belirtti.

sistemi genel olarak hesapladıkmı piyasadaki şuan mevcut durumda 5500tl kar etmiş oluyoruz

Son düzenleme:

Shizofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
özgür deniz aydınlı
stok bitti diye story attıktan sonra site açıldı öle 5800 den alabildik, işin garibi stok bitti dedikten sonra site açıldı, ne hikmetsede stok bitince yinede 15 adet satılabilmiş

son durum aradılar, biten stok harici mağduriyet yaşanmaması adına siparişlerimizi iptal etmemişler, yasal süreclerle ilgili sıkıntı yaşamamak için büyük yaptırımlar olcağını bizde biliyoruz dedi, youtuberında kanalını tehlikeye atmaz dedi, 4 parça değişti, h510 gigabyte anakart, apacer 2x8 rgb ram, gigabyte rtx 3050 gaming oc modelleri ile ,ssd team force 500gb m2 + 2196,21 TL fark alarak gönderim sağlıyacaklarını belirtti.

sistemi genel olarak hesapladıkmı piyasadaki şuan mevcut durumda 5500tl kar etmiş oluyoruz
bende o 15kişiden biriyim aynı şekil parçaları saydı onayladım 2200 civarı havaleyide yaptım sitedede hazırlanıyore döndü yazı bakalım hayırlı olsun tekrar o 15 kişiye ama hala o 50 stogun hiç olmadıgını düşünüyorum

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Erçelik

son durum aradılar, biten stok harici mağduriyet yaşanmaması adına siparişlerimizi iptal etmemişler, yasal süreclerle ilgili sıkıntı yaşamamak için büyük yaptırımlar olcağını bizde biliyoruz dedi, youtuberında kanalını tehlikeye atmaz dedi, 4 parça değişti, h510 gigabyte anakart, apacer 2x8 rgb ram, gigabyte rtx 3050 gaming oc modelleri ile ,ssd team force 500gb m2 + 2196,21 TL fark alarak gönderim sağlıyacaklarını belirtti.

kasayı ve psuyu eklemeyi unuttum 6500,7000 arası bir karımız oluyor

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Erçelik
bende o 15kişiden biriyim aynı şekil parçaları saydı onayladım 2200 civarı havaleyide yaptım sitedede hazırlanıyore döndü yazı bakalım hayırlı olsun tekrar o 15 kişiye ama hala o 50 stogun hiç olmadıgını düşünüyorum
arayan kişiye inanayımmı dedim cidden 50 stok haricimi biz alabildik diye, sölediğinde site stok olmamasına rağmen satış yapmaya devam etmiş hatta linkteki anakart bile hatalıymış,

Top Bottom