paranın geri kalanını isteyecekler.sistemi öyle göndereceklermiş 58000 e alanlardan.Ah ah ulan millete müjde verdim,şu anda bile önünden geçiyorum gençerin ama agalar adamların altyapısı maalesef bir itopya değil. Şu fiyat değiştirme olayını çok düz mantık yapmışlar ne demek stok var Ram yok farkı ödersiniz sonra falan sistemi ramsiz yollamayacaklarsa parayıda alsınlar. Ama eğer alanlar olduysa da helal olsun gerçekten fiyatına göre çok iyi sistem stok az olsada.
Tamam işte çok gereksiz olmuş nasıl olsa ram takacaklar her şekilde o yüzden ücretinide alsaymışlar.paranın geri kalanını isteyecekler.sistemi öyle göndereceklermiş 58000 e alanlardan.
DİREK iPTALparanın geri kalanını isteyecekler.sistemi öyle göndereceklermiş 58000 e alanlardan.
HİKAYE YOKTUR SİTE ÇÖKTÜ ZATEN ANINDAalanlar var mı sistemi 8kya
La olum bişey çıkmaz ben tüketici heyeti ile ilgili benzer birkaç konu hakkında bilgi sahibi oldum bu gibi durumlarda firmaya hak tanınıyor yok şu parça ben alırken böyleydi neden değişti ben istiyorum gibi söylemeler boş bilgin olsun sorundan hayal kırıklığına uğramaQaraQus abim neden iptal oldu heyete başvuruyom ben görüşürüz!
İptal değil bak.story paylaştı adamlar sizinle iletişime geçeceğiz 5800 tl ye alanlar aradaki farkıda alıp sisteminizi size yollayacağız dedi storyde.DİREK iPTAL
Mesaj otomatik birleştirildi:
5800 TL YE ALANLAR İPTAL
İptal değil bak.story paylaştı adamlar sizinle iletişime geçeceğiz 5800 TL ye alanlar aradaki farkıda alıp sisteminizi size yollayacağız dedi storyde.