Neler Yeni

🔥🔥🔥Haqqus RTX 3050 SİSTEM 7999 TL🔥🔥🔥

Farway

80+ Silver
Haberini vermiştim bu sefer güzel sistem olacak diye. Alan herkese hayırlı uğurlu olsun bu sefer haqquş yaptı harbiden.

Farway

80+ Silver
Ah ah ulan millete müjde verdim,şu anda bile önünden geçiyorum gençerin ama agalar adamların altyapısı maalesef bir itopya değil. Şu fiyat değiştirme olayını çok düz mantık yapmışlar ne demek stok var Ram yok farkı ödersiniz sonra falan sistemi ramsiz yollamayacaklarsa parayıda alsınlar. Ama eğer alanlar olduysa da helal olsun gerçekten fiyatına göre çok iyi sistem stok az olsada.

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Ah ah ulan millete müjde verdim,şu anda bile önünden geçiyorum gençerin ama agalar adamların altyapısı maalesef bir itopya değil. Şu fiyat değiştirme olayını çok düz mantık yapmışlar ne demek stok var Ram yok farkı ödersiniz sonra falan sistemi ramsiz yollamayacaklarsa parayıda alsınlar. Ama eğer alanlar olduysa da helal olsun gerçekten fiyatına göre çok iyi sistem stok az olsada.
paranın geri kalanını isteyecekler.sistemi öyle göndereceklermiş 58000 e alanlardan.

Farway

80+ Silver
paranın geri kalanını isteyecekler.sistemi öyle göndereceklermiş 58000 e alanlardan.
Tamam işte çok gereksiz olmuş nasıl olsa ram takacaklar her şekilde o yüzden ücretinide alsaymışlar.

Shizofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
özgür deniz aydınlı
5800 e alanlardanım bakalım ramsiz fiyattan üstüne tamamlamak için ne kadar istiyecekler görücez iletişime geçtiklerinde yine yazarım

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
alanlar var mı sistemi 8kya

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
QaraQus abim neden iptal oldu heyete başvuruyom ben görüşürüz!
La olum bişey çıkmaz ben tüketici heyeti ile ilgili benzer birkaç konu hakkında bilgi sahibi oldum bu gibi durumlarda firmaya hak tanınıyor yok şu parça ben alırken böyleydi neden değişti ben istiyorum gibi söylemeler boş bilgin olsun sorundan hayal kırıklığına uğrama

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Reklam yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 e çeyrek kala direk site çöktü zateb

Alan varmı

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
DİREK iPTAL

5800 TL YE ALANLAR İPTAL
İptal değil bak.story paylaştı adamlar sizinle iletişime geçeceğiz 5800 tl ye alanlar aradaki farkıda alıp sisteminizi size yollayacağız dedi storyde.

Top Bottom