Neler Yeni

🔥İndirim I5 14400F RTX 4070 Super 32 GB RAM Sistem 39.999 TL 🔥🔥

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,613
İsim
Kerem Çavuş

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
SEFA KAYA
Ondaki anakart neydi ben o sistemi hiç görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beklemeye devam diyorsunuz yani bu sistemlerle rakipleri elesek bari
böyle sistem vatanpc bu sene bi daha gelmez 2025 gelirse de 40k olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
Sistemin parça kalitesi çok iyi. Güzel fiyat.

Sistem çok iyi de ramler ayıp etmiş sisteme amiral gemisi anakarta cl46 5600 MHz ram koymuşlar ama alınır çok iyi sistem

Poirot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berke Sandalcılar
alınır mı sizce bu sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mert Kıroğlu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Sokete bir daha işlemci çıkmayacak diye almamazlık yapmanın anlamı yok. Soketin uzun ömür olması avantaj yaratır ama normal bir kullanıcı genellikle 3-5 yıl sonra kasayı komple satar yenisini alır. Fiyat uygun acele bilgisayar ihtiyacı olan alabilir.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
Sistem bence fena uygun parçaları teker teker topladığında 10kdan fazla para farkı oluyor alacak arkadaşlara öneririm.Kasımda çıkacak diye beklemenin bi faydası yok adamlar kasım sistemi gibi yapmış zaten ücretinini.İlla amd işlemci isteyenler için r5 7500f ile kafa kafaya hatta bazı zamanlarda öne geçen bir işlemci 14400f.

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Swishhy
Sistem bence fena uygun parçaları teker teker topladığında 10kdan fazla para farkı oluyor alacak arkadaşlara öneririm.Kasımda çıkacak diye beklemenin bi faydası yok adamlar kasım sistemi gibi yapmış zaten ücretinini.İlla amd işlemci isteyenler için r5 7500f ile kafa kafaya hatta bazı zamanlarda öne geçen bir işlemci 14400f.
Kasımda AMD sistem gelir umarım. İntel'e hiç güvenemiyorum.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
Kasımda AMD sistem gelir umarım. İntel'e hiç güvenemiyorum.
Gelir hocam illaki ama bu kadar f/p olmaz çünkü ram hariç bütün parçaları segmentinin en iyi parçalarından ram özelleştirmesini de cl40 olan seçerseniz bence kasımda gelecek çoğu sistemden daha f/p olur.İntele neden güvenemediğinizi de anlamadım hocam

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Swishhy
Gelir hocam illaki ama bu kadar f/p olmaz çünkü ram hariç bütün parçaları segmentinin en iyi parçalarından ram özelleştirmesini de cl40 olan seçerseniz bence kasımda gelecek çoğu sistemden daha f/p olur.İntele neden güvenemediğinizi de anlamadım hocam
Bu işlerden pek anlamam ama bu intelin sağı solu pek belli değil gibi. Sanki her an bir şey olabilecek potansiyeli var. Onun yerine AMD alıp işi garantiye almak istiyorum. Kasım ayında bu sistemin 7500F olanını kovalayacağım. Bulurum umarım.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
Bu işlerden pek anlamam ama bu intelin sağı solu pek belli değil gibi. Sanki her an bir şey olabilecek potansiyeli var. Onun yerine AMD alıp işi garantiye almak istiyorum. Kasım ayında bu sistemin 7500F olanını kovalayacağım. Bulurum umarım.
Bu aralar biraz öyle intel hocam ama bu işlemcileri sıkıntısız amd tarafı daha garanti dediğin gibi.Kasım ayında bu sistemi çıkarsalar bile parça kalitesi olarak bu seviyeye ulaşacağını düşünmüyorum çünkü 10k üstü ucuz oluyor teker teker toplayınca.Eğer işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorsan cs gibi oyunlarda 300fps üzeri sabit alayım diyorsan 7500f beklemen daha mantıklı diğer türlü sistemi kaçırma derim.

Top Bottom