Neler Yeni

Haqqus Stok Bi̇tti̇ Dedi̇

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Kadir
geçen vatan pc alırken de çöktü arkadaşa biz daha siteye giremeden stok bitmişti o sistemi daha çözemedim nasıl açılmadan bitiyor
Vatan 8999 9500 10K lık sistemlerin hiçbirinde çökmedi stok bitip tekrar geldiği oldu

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Vatan 8999 9500 10K lık sistemlerin hiçbirinde çökmedi stok bitip tekrar geldiği oldu
reis vatan istese yada diğer siteler böyle binlerce sistem yapar 300 adet er 3 tane satar mis reklam
Mesaj otomatik birleştirildi:

6500 TL lik pc çıktığında çöktü biz alamadık senin takip etmediklerinde var vatanda
reis orda alanlar oldu 40 dk sonra bile hatta adamın kargosunu bana getirdiler soy isim benzerliğinden :D

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Kadir
6500 TL lik pc çıktığında çöktü biz alamadık senin takip etmediklerinde var vatanda
Tamam kanka ben takip etmiyorum 30 dakika sonra bile stok geldi ona iyi forumlar. Vatanın normal fiyatlarını eleştiren biriyim ama hiç çöktüğünü görmedim hazır sistemlerde stok bitti uyarısı geliyor o ayrı.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Tamam kanka ben takip etmiyorum 30 dakika sonra bile stok geldi ona iyi forumlar. Vatanın normal fiyatlarını eleştiren biriyim ama hiç çöktüğünü görmedim hazır sistemlerde stok bitti uyarısı geliyor o ayrı.
hiç çöktüğünü görmediysen vatanı takip etmiyorsundur gir vatan pc 6500 tl lik açılan forumlara bak çökmüş mü çökmemiş mi ayrıca tek o zamada çökmedi zamanında ben 3060 msi pc hocası bilgisayarını alırken 12000 tl ye o zamanda çökmüştü iyi fiyatlı olunca çökmeyen site çok az zaten forumda gezmesem yicem

hiç çöktüğünü görmediysen vatanı takip etmiyorsundur gir vatan pc 6500 TL lik açılan forumlara bak çökmüş mü çökmemiş mi ayrıca tek o zamada çökmedi zamanında ben 3060 msi pc hocası bilgisayarını alırken 12000 TL ye o zamanda çökmüştü iyi fiyatlı olunca çökmeyen site çok az zaten forumda gezmesem yicem
yaw kardeş gitmedi demiyor kimse alıyorsun gene sen alamazsan diğer adam alıyor ama 100 stoksa 100 kişi alıyor bunlarında çoğu forumdan hepsi yzıyor güveniyorsun

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
yaw kardeş gitmedi demiyor kimse alıyorsun gene sen alamazsan diğer adam alıyor ama 100 stoksa 100 kişi alıyor bunlarında çoğu forumdan hepsi yzıyor güveniyorsun
okuma ve anlama .... " Vatanın normal fiyatlarını eleştiren biriyim ama hiç çöktüğünü görmedim " burda okuduğundan ne anlıyorsun da hiç gitmedi demedi diyorsun ?

okuma ve anlama .... " Vatanın normal fiyatlarını eleştiren biriyim ama hiç çöktüğünü görmedim " burda okuduğundan ne anlıyorsun da hiç gitmedi demedi diyorsun ?
yaw sen ne anlatıyon kardeş biz nediyoruz boş yapma ya sana laf mı yetiştircez git başka konuya yaz

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
yaw sen ne anlatıyon kardeş biz nediyoruz boş yapma ya sana laf mı yetiştircez git başka konuya yaz
hem okuduğunu anlamıyorsun hem boşa agresif tavırlar sergiliyorsun sen önce okuduğunu bir kavra sonra bana laf yetiştir. ilk defa sistem satılmıyor çökecek tabi 5000 kişi giriyor kimse almadı diyorsun yarın görürsün sarı sitede
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle bir konu açma gereksimini duyan birine de laf anlatıyorum engellesene beni

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
Stoğun site çokükken bitmesi sadece bana mı saçma geliyor...
yalan işte kanka, en başında çöktü zaten.. ne güzel iş valla.. güzel reklam kastı adamlar.. tahmin ettiğim gibi stok bitti deyince de direkt site takır takır çalışır hale geldi sonra millet bu nasıl oluyor deyince tekrar siteyi kapattılar :D komedi ya

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
5800 e alanlara hayırlı olsun o 15 kişiye vereceklermiş sistemi gencer gaming story paylaşmış.iptal ile uğraşmamak için almamıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,931
Üyeler
162,581
Son üye
kravatt
Top Bottom