trident z 8gb yerine ışıksız 16gb ram alabilirdiDostum o para ile o sistemi toplamadılar, çocuğa o paranın bir kısmı ile kasa, bir kısmı ile monitör, bir kısmı ile ekipman ve masa felan alıp bir kısmınıda ailesine vermişti diye hatırlıyorum.
Artık şu adamı gömmeden önce iyice araştırıp öyle gömün.
Çocuk belki daha iyisini toplayabilirdi fakat o olaylar saçma olmuş. Çocuğun şuan 3 tane oyuncu koltuğu var mesela. Hediye gelmiş. Var ise hediye etmek saçma bence.(16) ENES BATUR 20.000 TL Bağış attı Hemen Pc topladı - Hayal mi? Gerçek mi? - YouTube
o çocuğa üzüldüm
8gb ram nedir arkadaş
Sağolasın içim rahatladı.Dostum o para ile o sistemi toplamadılar, çocuğa o paranın bir kısmı ile kasa, bir kısmı ile monitör, bir kısmı ile ekipman ve masa felan alıp bir kısmınıda ailesine vermişti diye hatırlıyorum.
Parayı çaldırmıştı diye biliyorum. O da garip bir olay..trident z 8gb yerine ışıksız 16gb ram alabilirdi
1660ti yerine palit inno3d rtx2060 alabilirdi
fsp psu olabilirdi
ssd samsung değil daha f/p olabilirdi
Eski videoları gündeme getirerek hit kasmanız doğru değil, HaQQuS'un kim olduğunu herkes biliyor.
Alıntıyı görüntüle
Dostum o para ile o sistemi toplamadılar, çocuğa o paranın bir kısmı ile kasa, bir kısmı ile monitör, bir kısmı ile ekipman ve masa felan alıp bir kısmınıda ailesine vermişti diye hatırlıyorum.