Neler Yeni

HaQQuS'un Topladığı Sistemler Hakkında

HaQQuS Fiyatını Hak Eden Sistemler Topluyor

• Evet

Oylar: 3 4.0%
  • Hayır

Oylar: 42 56.0%
  • Arada bir, nadiren

Oylar: 30 40.0%

• Oy kullanan toplam üye
    75

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün
adamın kitlesi zayif ve bilgisayardan anlamıyan dolu adaminda işine geliyor

HoYeon Jung

80+ Gold
Millet parayı bulunca bozar, Abdullah Bey ise kanalı büyüdükçe topladı.
Bu videoda GP PSU'lu sistem topluyor mesela uzun zamandır yapmıyor bu tarz hataları.
Bu arada doğru be. Eski videoları izliyorum da Abdullah abinin. Sponsorlu ürünlerin kötü yanlarını pek söylemiyordu nerdeyse. Şimdi eskiye kıyasla baya bir geliştirdi kendini.

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
unlost x tepki videosu çoook iyi :D

HoYeon Jung

80+ Gold
Çoğu kanal genelde böyle oluyor. Kitlesi büyüyünce baya bir değişiyor lakin (En azından yaşımın küçük olduğumdan pek küçük noktalarını görmedim.) PC Hocası ve Technopat'ta değişmeyen kanallardan.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün
şimdi siz burda adami tartışıyorsunuz ama adamın kulağına gidiyor adamda canlı yayında isim vermeden eleştiriyor

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
unlost videosunda 2200g 3.7ghz de çalışıyor 3.9 a çıkarmışlar yüksek bir şey değil bu uçmuyor çekirdekler falan diyo çok iyi yaa

HoYeon Jung

80+ Gold
şimdi siz burda adami tartışıyorsunuz ama adamın kulağına gidiyor adamda canlı yayında isim vermeden eleştiriyor
Hocam ben kötü bir şey söylemiyorum. Sadece eleştiriyorum ki kimse de karışamaz diye düşünüyorum. Hakan abinin kişiliğine lafım yok ancak topladığı sistemler rezalet bence. Sadece VATAN PC'den toplamayı bıraksa bütçenin hakkını verir. Adam bilgili ancak paranın hakkını vermiyor.

buro0127

80+
şu unlostun topladığı kasalar 1 kuruş bile etmez , ilk çıktığı zamanlar fiyatı aşırı pahalıydı , özellikleri okadar iyi değildi , sırf bunu bilmesinler diye youtubedede çekiliş yapmıştı , çekilişlerden dolayı yorumlarda bir tane bile kötü yorum gözükmüyordu , unlost bu olaydan sonra gözümden bayağı düştü bildiğin takipcilerini dolandırıyor bir kaç kuruş için

Top Bottom