Neler Yeni

HaQQuS'un Topladığı Sistemler Hakkında

HaQQuS Fiyatını Hak Eden Sistemler Topluyor

• Evet

Oylar: 3 4.0%
  • Hayır

Oylar: 42 56.0%
  • Arada bir, nadiren

Oylar: 30 40.0%

• Oy kullanan toplam üye
    75

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Arkadaşlar iyi günler. Ben Hakan abimizi aslında seviyorum. Samimi geliyor. Halktan birisi olduğu için de olabilir. Bu yanlış anlaşılmasın. Lakin bence topladığı sistemler çok kötü. Veya adam acaba ayıp olmasın diye çalıştığı VATAN'dan mı topluyor anlamıyorum. Milletin bütçesi yüksek oluyor ama HaQQuS bence o fiyatları hak eden bir sistem toplayamıyor. Dediğim gibi acaba çalıştığı için sürekli VATAN'dan topluyor diye mi öyle. Bence derhal başka yerlerden de toplamaya başlaması gerek. Açıkçası HaQQuS'dan yardım alan cahil arkadaşlarımız için yazık. O fiyatlara daha iyileri toplanabilir. Görüyorum video başlıklarında işte adam bakkalda çalışıp PC aldı diye de çocuğun parası belli. Mesela 5800TL parası var, piyasa düzgünken çocuğa 5500XT 4GB sistem toplamıştı. Bu yanlış olabilir lakin böyle topluyor yani. O fiyatlara incehesap, N11 gibi internet sitelerinden daha iyileri toplanabilir. Dediğim gibi bence arkadaşlarımızın paralarına yazık oluyor. Cahil kişiler bilmiyor ve bakıyorlar Hakan abi işte bir sürü sistem toplamış, bana da toplar herhalde diye düşünüp yardım istiyorlar. Bence çok kötü sistemler ortaya çıkarıyor. Böyle cahil kişiler, böyle forumlarda sorarak fiyatın hakkını veren bir sistemler toplayabilir diye düşünüyorum. Burada bir yanlış anlaşılma olmasın, Hakan abiyi çok severim. Bana çok samimi gelir fakat düzgün sistemler toplayamıyor bence. Ankette açıyorum, oylarınızı bekliyorum. Cevaplarda da bu konuyu tartışalım lütfen :)
(Çok fazla ''bence'' kelimesini kullanmışım. Özür dilerim, bu cümlelerin hepsi kendi görüşümdür :D )
okumadım ama bence de haklısın

HoYeon Jung

80+ Gold
aynen bunu herkes yapıyor çünkü yayıncıların bir bilgisi yok teklif geliyor yapıyorlar bunu wtcn , pqueen , jahrein hepsinin önerdiği sistemler aynı aşırı pahalı ve kötü ama normal dürüstlük yardım etme mutlu etme insanları eğlendirmede çok daha önde benim için unlost
Bilgili kişiler topladığı zaman çok daha iyi oluyor. Sahi bunu kişiliğe göre değerlendirmek saçma olur. Çünkü markalar sponsorluk teklif ediyorlar ve yayıncılarda bunu kabul ediyorlar. Onlarında pek suçu yok.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,222
İsim
Mert Can Ergün
Hocam ben kötü bir şey söylemiyorum. Sadece eleştiriyorum ki kimse de karışamaz diye düşünüyorum. Hakan abinin kişiliğine lafım yok ancak topladığı sistemler rezalet bence. Sadece VATAN PC'den toplamayı bıraksa bütçenin hakkını verir. Adam bilgili ancak paranın hakkını vermiyor.
canlı yayınlarını izliyormusun bilmem ama eleştirenler de var donanım arşivinin sadece formu yok Facebook grubuda var ve orda hakan abinin moderatörü var grup da bu da onun kulağına gidiyor isim vermeden eleştiriyor başka siteleri de önermiyor illada vatan diyor onun takipçileride ergen ve pc den hiç anlamayan tipler var

HoYeon Jung

80+ Gold
okumadım ama bence de haklısın
Özeti şu hocam.
Adamın kişiliğini seviyorum, halktan birisi gibi konuşuyor ve samimi. Lakin iş sisteme, parçalara gelince pek de başarılı değil. Yoksa seviyorum, abonesiyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

canlı yayınlarını izliyormusun bilmem ama eleştirenler de var donanım arşivinin sadece formu yok Facebook grubuda var ve orda hakan abinin moderatörü var grup da bu da onun kulağına gidiyor isim vermeden eleştiriyor başka siteleri de önermiyor illada vatan diyor onun takipçileride ergen ve pc den hiç anlamayan tipler var
İzlemiyorum hocam. Lakin eleştirdiğini birkaç videoda söylemişti. Biliyorum. Bence VATAN aşkından vazgeçip diğer sitelere de yönelebilir. Halktan birisi olduğu için iyi yerlere gelebilir. Baya samimi geliyor bana.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
halktan biri olması iyi değil kötü bir şey

ne kadar az samimiyet olursa o kadar iyi alışveriş olur

mahalle bilgisayarları mesela samimi ama aşırı kazıkçı yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide 5-6k tl ile gidiyorlar vatan pc ye haqqus gidiyo 1050 ti a320 ryzen 3 1200

HoYeon Jung

80+ Gold
halktan biri olması iyi değil kötü bir şey

ne kadar az samimiyet olursa o kadar iyi alışveriş olur

mahalle bilgisayarları mesela samimi ama aşırı kazıkçı yani
Yok hocam ben öyle demek istemedim. Bu adam yani youtuber ve kitlesini büyütmesi için samimi davranması iyi bir şey diye düşünüyorum. Zaten PC'den anlayan kişiler bu adamdan PC toplamasını istemez. İzlerseniz videolarını zaten hani anne/babalar/abi/ablalar, kardeşlerine/çocuklarına hediye almak için bu adamdan yardım istiyorlar.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bide eskiden şey diye düşünüyordum oo adam 5000 TL'ye şu sistemi toplamış baya fps alıyor diye ama aslında hesaplayınca daha çok öğrenince daha ucuza daha iyi pc toplanabileceğini gördüö

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
İsa
Çoğu videoda söylüyor zaten başkalarına topladığı sistemleri kendi toplamiyor sadece takipçileri alıp gönderiyor o da montajliyor.
Çoğu videoda sistem şöyle kötü şöyle olsa daha iyi yazanlara sistemi sadece montajlayip test ediyorum diyor

HoYeon Jung

80+ Gold
Çoğu videoda söylüyor zaten başkalarına topladığı sistemleri kendi toplamiyor sadece takipçileri alıp gönderiyor o da montajliyor.
Çoğu videoda sistem şöyle kötü şöyle olsa daha iyi yazanlara sistemi sadece montajlayip test ediyorum diyor
Hocam onlardan bahsetmiyorum. Videolarına bak görürsün. İşte arabasını sattı, sistem topladı falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,407
Üyeler
165,982
Son üye
deniz aslan
Top Bottom