Umut Ege Özkaya
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,186
- İsim
- UmutEge
okumadım ama bence de haklısınArkadaşlar iyi günler. Ben Hakan abimizi aslında seviyorum. Samimi geliyor. Halktan birisi olduğu için de olabilir. Bu yanlış anlaşılmasın. Lakin bence topladığı sistemler çok kötü. Veya adam acaba ayıp olmasın diye çalıştığı VATAN'dan mı topluyor anlamıyorum. Milletin bütçesi yüksek oluyor ama HaQQuS bence o fiyatları hak eden bir sistem toplayamıyor. Dediğim gibi acaba çalıştığı için sürekli VATAN'dan topluyor diye mi öyle. Bence derhal başka yerlerden de toplamaya başlaması gerek. Açıkçası HaQQuS'dan yardım alan cahil arkadaşlarımız için yazık. O fiyatlara daha iyileri toplanabilir. Görüyorum video başlıklarında işte adam bakkalda çalışıp PC aldı diye de çocuğun parası belli. Mesela 5800TL parası var, piyasa düzgünken çocuğa 5500XT 4GB sistem toplamıştı. Bu yanlış olabilir lakin böyle topluyor yani. O fiyatlara incehesap, N11 gibi internet sitelerinden daha iyileri toplanabilir. Dediğim gibi bence arkadaşlarımızın paralarına yazık oluyor. Cahil kişiler bilmiyor ve bakıyorlar Hakan abi işte bir sürü sistem toplamış, bana da toplar herhalde diye düşünüp yardım istiyorlar. Bence çok kötü sistemler ortaya çıkarıyor. Böyle cahil kişiler, böyle forumlarda sorarak fiyatın hakkını veren bir sistemler toplayabilir diye düşünüyorum. Burada bir yanlış anlaşılma olmasın, Hakan abiyi çok severim. Bana çok samimi gelir fakat düzgün sistemler toplayamıyor bence. Ankette açıyorum, oylarınızı bekliyorum. Cevaplarda da bu konuyu tartışalım lütfen
(Çok fazla ''bence'' kelimesini kullanmışım. Özür dilerim, bu cümlelerin hepsi kendi görüşümdür )