Neler Yeni

HaQQuS'un Topladığı Sistemler Hakkında

HaQQuS Fiyatını Hak Eden Sistemler Topluyor

• Evet

Oylar: 3 4.0%
  • Hayır

Oylar: 42 56.0%
  • Arada bir, nadiren

Oylar: 30 40.0%

• Oy kullanan toplam üye
    75

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Şu csgo testinde video açıtığı videonun linki varmı ?
O sahneyi silmiş olsa bile yorumları merak ediyorum.

HoYeon Jung

80+ Gold
şu unlostun topladığı kasalar 1 kuruş bile etmez , ilk çıktığı zamanlar fiyatı aşırı pahalıydı , özellikleri okadar iyi değildi , sırf bunu bilmesinler diye youtubedede çekiliş yapmıştı , çekilişlerden dolayı yorumlarda bir tane bile kötü yorum gözükmüyordu , unlost bu olaydan sonra gözümden bayağı düştü bildiğin takipcilerini dolandırıyor bir kaç kuruş için
Genelde yayıncıların önerdiği PC'ler leş gibi oluyor. Şu Berkcan Güven'in yanında duran bir turuncu saçlı bir adam vardı. O da İTOPYA'da 5K üstünde R3 1200/1050Tİ sistem mi ne önermiş galiba.

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
şu unlostun topladığı kasalar 1 kuruş bile etmez , ilk çıktığı zamanlar fiyatı aşırı pahalıydı , özellikleri okadar iyi değildi , sırf bunu bilmesinler diye youtubedede çekiliş yapmıştı , çekilişlerden dolayı yorumlarda bir tane bile kötü yorum gözükmüyordu , unlost bu olaydan sonra gözümden bayağı düştü bildiğin takipcilerini dolandırıyor bir kaç kuruş için
pek katılmıyorum

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Genelde yayıncıların önerdiği PC'ler leş gibi oluyor.
aynen bunu herkes yapıyor çünkü yayıncıların bir bilgisi yok teklif geliyor yapıyorlar bunu wtcn , pqueen , jahrein hepsinin önerdiği sistemler aynı aşırı pahalı ve kötü ama normal dürüstlük yardım etme mutlu etme insanları eğlendirmede çok daha önde benim için unlost

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
yayıncı olarak şuana kadar tek güzel sistem çıkaran easter gamers bence 5300 TL'ye 5700xt li taş gibi sistem çıkarmıştı yazın 5700xt lerin 3500 tl olduğu zamanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,410
Üyeler
165,984
Son üye
leonknndy03
Top Bottom